Keuken

10x Kruidenrek


Op zoek naar een leuke kruidenrek? Verstandig! Wij hebben een aantal hele leuke en praktische kruidenrekjes voor je op een rijtje gezet. Welke vind jij het leukst?

kruidenrek

Een snufje paprikapoeder of een scheutje Koreander peperpoeder verheft het meest eenvoudige gerecht, maar een wirwar van kruidenpotjes op je aanrecht geeft je keuken een rommelige uitstraling. Daarom is een fijne kruiderek een absolute musthave in elke keuken, waarmee je alle kleine potjes kruiden op een nette en overzichtelijke manier kunt opbergen. Op die manier heb je altijd alle kruiden bij de hand tijdens het koken, en voorkom je dat je nieuwe potjes kruiden koopt die je al hebt. Daarom hebben we een aantal leuke en mooie kruidenrekken voor je op een rijtje gezet. Plaats het op de aanrecht, in de keukenkast of hang het aan de keuken achterwand.

1. Metaltex Pepito 3 kruidenrek

Dit is de leuke Metaltex 3 kruidenrek, die je heel mooi aan de keuken achterwand kunt monteren. De kruidenrek is 32 cm hoog, 36 cm breed en 8 cm diep, en heeft drie lagen voor het opbergen van meerdere potjes kruiden. Het is gemaakt van stevig roestwerend en krasvrij metaal en is verkrijgbaar in de drie mooie kleuren zwart, zilver en koper. Klik hier om het te kopen.

Kruidenrek Metaltex Pepito 3

2. Joseph Joseph kruidenrek

Heb je wandkasten of wandplanken waardoor je eigenlijk geen plek meer hebt voor een grote kruidenrek? Dan is de Joseph Joseph kruidenrek de perfecte oplossing. Dankzij het handige systeem kan je deze kruidenrek heel handig onder een plank monteren. Dit kan een wandplank zijn, maar bijvoorbeeld ook een plank binnen in een kast of wandkast van de keuken. Door het uitschuifsysteem neemt dit kruidenrekje ook nie theel veel ruimte in beslag. Handig, toch?! Klik hier om het te kopen.

kruidenrek joseph joseph

3. Metaltex In & Out kruidenrek

Vind je het fijn om alle kruiden netjes achter de deur van een keukenkast op te bergen, maar wel op een overzichtelijke manier? Dan is de In & Out kruidenrek van Metaltex wellicht wat voor jou. Dit compacte metalen kruidenrekjes met het formaat 6(B) x 28(D) x 22(H) cm heeft twee lagen en kan je gemakkelijk in een keukenkast plaatsen. Dankzij het dubbelzijdige tape hoef je niet in de kast te boren. En doordat het werkt op basis van een uitschuifsysteem, heb je niet alleen goed overzicht, maar kan je alle potjes ook heel eenvoudig pakken en terugplaatsen. Hier verkrijgbaar.

kruidenrek Metaltex In & Out

4. Metaltex Kumino kruidenrek

Heb je ruimte op je aanrecht? Dan kan je natuurlijk ook een kruidenrek op het aanrecht plaatsen, zodat je de kruiden altijd bij de hand hebt. Dit is de Kumino kruidenrek van Metaltex met een breedte van 35 cm, een diepte van 7 cm en hoogte van 37 cm, en drie lagen waar je heel veel kruidenpotjes op kunt plaatsen. Het is gemaakt van stevig metaal dat afgewerkt is met de zwarte roestwerende en krijsvrije TouchTerm Lava coating. Wil je dit kruidenrekje kopen? Klik hier.

kruidenrek metaltex kumino

5. Yamazaki Tosca kruidenrek

Naast kruiden die je nodig hebt om te koken, heb je ook met ingrediënten te maken die je mee wilt nemen naar de eettafel. Denk bijvoorbeeld aan zout, zwarte peper en olijfolie. Dan is het wel handig om een mobiele kruidenrek te hebben die je gemakkelijk kunt dragen. Hieronder zien jullie de Tosca kruidenrek van Yamazaki. Deze witte stalen kruidenrek met een houten hendel is niet alleen handig, maar ziet er ook nog eens erg decoratief mooi uit. Hier verkrijgbaar.

kruidenrek Yamazaki Tosca

6. Yamazaki Tosca wandplank kruidenrek

Vind je bovenstaande kruidenrek mooi, maar wil je liever eentje die je aan de muur of wandplank kunt monteren? De Yamazaki Tosca kruidenrek is ook verkrijgbaar in een variant die je heel handig kunt monteren aan de onderkant van een wandplank of keukenkast. In plaats van een hendel, is deze kruidenrek voorzien van een mooie houten stang waar je bijvoorbeeld een theekoek of keukenrol aan kunt hangen. Super nice, toch?!

kruidenrek Yamazaki Tosca wandrek

7. Xenos kruidenrek

Ook Xenos heeft verschillende leuke kruidenrekken. Hieronder zie je een mooi voorbeeld – een stoere kruidenrek van 35 cm breed, 10 cm diep en 30 cm hoog. De kruidenrek dien je aan de wand te monteren. Het is een soort zwarte metalen draadmandje, dat aan de onderkant een handig houten balkje heeft, waar je keukengerei aan kunt hangen. Vind je het net zo leuk als wij? De Xenos kruidenrek is hier verkrijgbaar.

xenos kruidenrek

8. IKEA kruidenrek

Natuurlijk kan je ook bij IKEA terecht voor leuke kruidenrekken. Het Zweedse woonwarenhuis heeft meerdere modellen, maar wij vinden het BEKVÄM kruidenrekje veruit het leukst. Het is een eenvoudig, compact houten rekje, maar juist daarom vinden we het zo mooi. Heb je heel veel potjes kruiden, dan kan je meerdere BEKVÄM kruidenrekjes naast elkaar of boven elkaar monteren. Naast kruiden, kan het ook een leuk idee zijn om er andere spullen op te plaatsen, zoals een kookboek. Het rekje kost ook slechts €3.99. Klik hier om het te kopen!

ikea kruidenrek

9. Blokker kruidenrek

Blokker heeft een hele grote collectie kruidenrekken – van wandkruidenrekken tot kruidenrekken die je gewoon op het aanrecht kunt plaatsen. Hieronder zie je een mooie houten kruidenrek gemaakt van stevig, hoogwaardig en duurzaam bamboe hout. Het heeft e twee lagen, waar in totaal tien standaard maten kruidenpotjes in passen. En je kunt het gewoon op het aanrecht kan plaatsen, zonder dat het teveel ruimte inneemt. Hier verkrijgbaar.

blokker kruidenrek

10. Houten wandkruidenrek inclusief potjes

Bij Blokker is ook deze kruidenrek verkrijgbaar. Ook deze is gemaakt van bamboehout. Het verschil is dat je het aan de keuken achterwand kunt monteren. Daarnaast passen er maar liefst twaalf potjes kruiden in. En guess what – de potjes krijg je erbij! Klik hier om deze mooie kruidenrek te kopen bij Blokker.

houten kruidenrek inclusief potjes

Bekijk ook:
Kleine keuken inrichten – 20 tips!
Messen slijpen
Zwevende wandplanken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply