Search and Hit Enter

10x Kinderdekbedovertrek met dieren

We hoeven jullie niet te vertellen dat een dekbedovertrek heel veel impact kan hebben op de sfeer en uitstraling van een kamer. Dat geldt voor de slaapkamer, maar dat geldt nog meer voor een kinderkamer. En in de kinderkamer heeft het dekbedovertrek zelfs meer dan alleen een decoratieve functie. Daarmee bedoelen we niet dat het bescherming biedt aan het dekbed. We bedoelen dat het ook impact heeft voor de kinderen. Vooral kleine kinderen onder de zes jaar kunnen er erg gevoelig voor zijn. Het dekbedovertrek voor een kind is namelijk ook een soort knuffel voor ze. De kans is namelijk een stuk groter dat ze lief gaan slapen, als ze hun dekbedovertrek leuk vinden.

Over het algemeen zijn kinderen dol op dieren. Vandaar dat kinderdekbedovertrekken super populair zijn. Maar lang niet alle varianten zijn even leuk en mooi. Ben jij ook op zoek naar een leuk kinderdekbedovertrek met dieren? Zoek niet verder, want wij hebben de leukste kinderdekbedovertrekken met dieren voor je op een rijtje gezet. Welke vind jij het leukst?

1. Walvis

Walvissen zijn altijd leuk voor de kinderkamer! Dit super leuke kinderdekbedovertrek met Wally de walvis is van het merk Covers & Co. De mooie kleuren mintgroen, blauw en wit zorgen ervoor dat het zowel leuk voor is voor een jongenskamer als een meisjeskamer. Wat erg fijn is van dit dekbedovertrek, is dat je het dubbelzijdig kan gebruiken. Als je het omdraait, dan zie je een mooi patroon met leuke golven. Het is hier verkrijgbaar in het formaat 120 x 150cm en 140 x 200cm.

kinderdekbedovertrek walvis

2. Zeehond en pinquin

Het merk Snurk super leuke kinderdekbedovertrekken met dieren, de ‘Arctic Friends lijn’. Niet alleen de dekbedovertrekken, maar ook de bijbehorende kussenslopen zijn geweldig bedacht. Het patroon van vissen op het dekbedovertrek is leuk. De kussensloop met de zeehond en de pinquin maakt het nóg leuker! Vind je het ook zo leuk? Het is hier verkrijgbaar in verschillende formaten.

kinderdekbedovertrek zeehond pinquin

3. Schildpadden

Dit is het 100% katoen-renforcé Joas dekbedovertrek van Covers & Co, met schattige kleine baby schildpadden en groene ruitjes op een zandkleurige basiskleur. Voor de afwisseling is het ook leuk om het dekbedovertrek andersom te gebruiken, met een leuk grafisch patroon in het groen. Hier verkrijgbaar!

kinderdekbedovertrek schildpadden

4. Origami dieren

Deze kinderdekbedovertrek van Snurk behoort tot één van onze favorieten. Naast leuke dieren die je ook in de dierentuin aantreft, zoals de Gorilla, de olifant en de neushoorn, vind je ook de gevaarlijke Tyrannosaurus Rex op het dekbedovertrek. De origami stijl dieren geeft elke kinderkamer een speels en vrolijk tintje. Naast verschillende kinderformaten van 120 x 150cm en 140 x 200cm, is het ook verkrijgbaar in een groot formaat voor tweepersoonsbed. Klik hier.

kinderdekbedovertrek origami dieren

5. Zebra

Vind je Zebra’s net als wij ook prachtige dieren? Dan is deze kinderdekbedovertrek van 100% katoen renforcé van Covers & Co helemaal leuk voor jou of je je kind. De bovenkant heeft een mooie exotische bruine kleur met een Zebra patroon. Maar het patroon aan de andere kant is ook heel mooi!

kinderdekbedovertrek zebra

6. Dino’s

Kinderen zijn dol op dino’s! Je kunt ze weliswaar niet meer in levende lijve aantreffen, maar dit neemt niet weg dat je ze op een leuke manier in de kinderkamer terug kan laten komen, bijvoorbeeld in de vorm van een dekbedovertrek. Dit  is het leuke Good Morning Dinono dekbedovertrek, gemaakt van 100% katoen. Ook dit overtrek kan je dubbelzijdig gebruiken, met aan één kant onder andere de Stegosaurus, de Triceratops, de T-rex en de Brachiosaurus, en aan de andere kant een leuk wit-groen ruitjespatroon. Hier verkrijgbaar.

kinderdekbedovertrek dino

7. Krab

Krabben kenmerken zich met een mooie rode kleur. In dit dekbedovertrek van Covers & Co komt die mooie rode kleur nóg mooier naar voren dankzij de lichtblauwe achtergrondkleur. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen renforcé. Vind je het wat? Het is hier verkrijgbaar in twee kinderformaten.

kinderdekbedovertrek krab

8. Dierentuin

Vind jouw kind alle dieren leuk? Waarom dan kiezen voor een dekbedovertrek met één dier? Op dit kinderdekbedovertrek van Good Morning vind je verschillende dieren van de dierentuin, van de giraffe tot de tijger!

kinderdekbedovertrek dierentuin

9. Haai

Haaien zijn hele mooie en vooral super fascinerende dieren. Op het Shark kinderdekbedovertrek van Snurk is een grote gevaarlijke witte haai afgebeeld. De grote lijft vind je op het dekbedovertrek, terwijl je de kop met de grot kaak en scherpe tanden op de kussensloop vindt. Ziet dit er niet super grappig uit?! Hier verkrijgbaar in verschillende formaten.

kinderdekbedovertrek varken

10. Varken

Liever rustig aan doen met varkens? Dat kan natuurlijk ook. De roze cartoon varkens op dit dekbedovertrek van Covers & Co zien er bovendien super schattig uit. Dit hebben ze gecombineerd met mooie blauwe en witte strepen op het dekbedovertrek en kussensloop. Klik hier om het te kopen!

kinderdekbedovertrek varken

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *