Lampen

FLOS Aim hanglamp


Vandaag willen we weer een hele mooie lamp onder de aandacht brengen, namelijk de FLOS Aim Hanglamp. Hoe geweldig is het als je een ontwerpersduo kan vormen met je eigen broer!? Dat is het geval bij Ronan & Erwan Bouroullec, twee Franse broers uit Parijs die samen als ontwerperduo al heel veel mooie meubels en accessoires hebben ontworpen voor grote merken zoals Hay, Vitra Kartell en Magis. Ook voor het Italiaanse Flos verlichting hebben ze het een en ander gedaan, waaronder dus de geweldige FLOS Aim Hanglamp.

flos-aim-hanglamp

Minimalistische hanglamp met een lange kabel

De FLOS Aim hanglamp kenmerkt zich met een eenvoudig minimalistisch, maar daardoor juist erg stijlvol ontwerp. Het bestaat uit een stijlvolle minimalistische lampenkap, die middels een lange kabel nonchalant aan een haak hangt aan het plafond. Doordat de enorme lengte van de kabel, kan je de FLOS Aim Hanglamp op heel veel verschillende creatieve manieren in huis ophangen. Zo kan je de lamp boven je zithoek hangen in de woonkamer, boven de keukeneiland, en als hanglamp boven de eettafel is de FLOS Aim hanglamp ook erg populair. Je zou het zelfs als hanglamp kunnen gebruiken boven je nachtkastjes in de slaapkamer of boven je bureau op kantoor.

De FLOS Aim hanglamp kan solo aan het plafond worden opgehangen, maar je ziet het ook regelmatig opgehangen worden in combinatie met meerdere FLOS Aim hanglampen.

De FLOS Aim hanglamp is hier verkrijgbaar in verschillende kleuren.

flos-aim-hanglamp-drie

flos-aim-hanglampen-zwart

flos-aim-hanglamp-hal

flos-aim-hanglamp-hoog-plafond

flos-aim-hanglamp-ronde-eettafel

flos-aim-hanglamp-slaapkamer

flos-aim-lamp-hal

meerdere-flos-aim-hanglampen

flos-aim-hanglamp-boven-bed

flos-aim-hanglamp-eettafel-keuken

flos-aim-hanglamp-keukeneiland

flos-aim-hanglamp-boven-eettafel

flos-aim-hanglamp-brons

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply