Meubels

12x Zwarte stalen rek


Zwart staal is op dit moment super hot in de wereld van interieur & design. Stalen kozijnen, stalen deuren, stalen buiten, stalen deurknoppen, noem maar op. En wat we ook steeds vaker zien, zijn zwarte stalen rekken. Stoere open rekken, die voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Als boekenkast in de woonkamer bijvoorbeeld of als bijzettafel in de hal. Een zwarte metalen rek ziet er mooi en stoer uit, maar het is nóg mooier als er ook mooie spullen op plaatst. Je zou het dus ook kunnen gebruiken als een stoere pronkkast met mooie boeken, lijsten, vazen, potjes, noem maar op.

Zwarte stalen rek

Interieurstijl

Zwarte stalen rekken zijn voornamelijk erg populair in Scandinavische interieurs. En dit heeft ook een goede reden. Scandinavische interieurs kenmerken zich met heel veel licht en heel veel wit. Je creëert met een zwarte stalen rek dus een heel mooi licht en donker contrast in een ruimte. Naast Scandinavische interieurs zijn de zwarte stalen rekken ook super stoer voor bijvoorbeeld een industrieel interieur of een vintage interieur.

Soorten zwarte stalen rekken

Zwarte rekken heb je bovendien in verschillende soorten en maten. Je hebt ze met zwarte stalen planken, maar ook met glazen planken. Je hebt zwarte reken met twee niveau’s, maar ook met meerdere niveau’s. En je kunt één rek gebruiken, maar je kunt er ook meerdere naast elkaar plaatsen. Het heeft dus ook een modulair karakter.

Zwarte stalen rek

Zwarte stalen rek

Zwarte stalen rek

Zwarte stalen rek

Zwarte stalen rek

Zwarte stalen rek

Zwarte stalen rek

Zwarte stalen rek

Zwarte stalen rek

Zwarte stalen rek

Zwarte stalen rek

Zwarte stalen rekken zijn overal verkrijgbaar. IKEA heeft bijvoorbeeld een aantal hele mooie zwarte metalen rekken, bijvoorbeeld de VITTSJÖ of de FJÄLLBO rek. En het Deense merk House Doctor heeft ook hele stoere zwarte metalen rekken in verschillende formaten in de collectie opgenomen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Alicia 10 maart 2019 at 18:09

    Waar kan je de leuke rekken kopen?
    Bijvoorbeeld het rek met de mode boeken erop

  • Leave a Reply