Search and Hit Enter

7x Schoenenrekken shoppen

Schoenen, schoenen en schoenen. Iedereen heeft steeds meer schoenen, of het nou vrouwen, mannen of kinderen zijn. Veel mensen hebben een hele collectie in huis. We hebben hier laten zien hoe je dat je schoenen kunt opbergen op een leuke manier. Een tijdje terug hebben we bijvoorbeeld laten zien dat je hele mooie schoenenrekken zelf kunt maken. Er zijn natuurlijk ook mensen die daar helemaal geen tijd en zin hebben om zelf een schoenenrek te maken. Voor deze mensen hebben we een selectie gemaakt van mooie, stoere en leuke schoenenrekken, die je snel kunt bestellen. Welke vind jij het mooist?

Moodstand schoenenrek
Dit is de Roon & Rahn moodstand schoenenrek. Een stijlvolle houten schoenenrek, die je tegen de muur moet plaatsen – Hier te koop.

Dit is de Yamazaki Tower schoenenrek met drie lagen, die hier in het zwart en wit verkrijgbaar is.
We Do Wood Wand Schoenenrek
Deze wand schoenenrek van We Do Wood is hier verkrijgbaar met een zwarte of een messing frame. Je kunt er één ophangen, maar je kunt er ook meerdere boven elkaar ophangen.
yamazaki shoe rack
Wil je liever een extra laag erbij? Dan is deze schoenenrek wellicht leuk voor jou? De schoenenrek is hier verkrijgbaar in wit en zwart.
yamazaki plain uitbreidbaar schoenenrek
Ook deze mooie schoenenrek is van Yamazaki. En ook dit model is hier verkrijgbaar in het wit en zwart.
J-me Schoenenrek Horizontaal
De J-me schoenenrek is een minimalistische rek die je zwevend aan de muur moet monteren. Het handige van deze schoenenrek, is dat het modulair is. Je kunt helemaal zelf bepalen hoeveel rekken je boven elkaar gaat monteren. Het is hier verkrijgbaar.
Normann Copenhagen Sko Schoenenrek
Houd je van Scandinavisch design? Dan is deze Normann Copenhagen Sko Schoenenrek wellicht leuk! Hier verkrijgbaar.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *