Search and Hit Enter

15x Chesterfield bank

De Chesterfield bank is één van de meest herkenbare meubels ter wereld. Je kunt naar bijna elke locatie in de wereld reizen en de kans is groot dat je er op een gegeven moment één tegenkomt. Of het nu in een lobby is van een mooi hotel, een stoer kantoor of in een hip restaurant. De Chesterfield bank voelt zich overal thuis in elke omgeving en interieurstijl. Dat is de kracht van de Chesterfield stijl.

1. Tegen een witte bakstenen muur

De Chesterfield staat super stoer tegen de bakstenen muur. Omdat de muur volledig wit is geverfd, komt het bruine leer nóg beter tot z’n recht.

Chesterfield bank

Chesterfield meubelen

De Chesterfield stijl bestaat al meer dan 200 jaar. Ja, want veel mensen denken dat Chesterfield een merk of een specifieke banksoort is. Maar Chesterfield is eigenlijk een meubelstijl. De Springvale chesterfield meubelen bestaan bijvoorbeeld uit banken, fauteuils, eetkamerstoelen, bureaustoelen, voetenstoelen en barstoelen. Alle meubelen kenmerken zich met de klassieke diepe Chesterfield knopen. De bruine leren Chesterfield banken zijn veruit het populairst, maar tegenwoordig zijn de meubelen verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten materialen en kleuren.

2. Chesterfield bank x Eames Lounge Chair

In dit interieur vind je heel veel mooie objecten. De Eames Lounge Chair is natuurlijk super mooi, maar ook de donkere leren Chesterfield bank staat hier niet mis!

Chesterfield bank

3. Eclectische mix

In deze prachtige karakteristieke woonkamer hebben ze zelfs gekozen voor twee Chesterfield banken. Het interieur kenmerkt zich met een stoere eclectische stijl met een vintage vloerkleed, twee witte leren Marokkaanse poefs, een industriële salontafel op wielen en een Marokkaanse hanglamp!

Chesterfield bank

4. Scandinavisch x Chesterfield

Zelfs in de Scandinavische landen zijn ze dol op de Chesterfield bank!

Chesterfield bank

5. Bruinleer x lichtgrijs

De bruine leren Chesterfield bank staat heel erg mooi in het lichtgrijze canvas in de woonkamer.

Chesterfield bank

6. Chesterfield bank in een café

Ook in cafés wordt er vaak gekozen voor een stoere leren Chesterfield bank. Dit is het 1Or2 café, ontworpen en ingericht door Norm Architects.

Chesterfield bank

7. Vintage interieur

Als je op zoek bent naar een mooie bank die past in een vintage interieur, dan is een leren Chesterfield bank een prima keuze!

Chesterfield bank

8. Industrieel interieur

Je zou het misschien niet zeggen, maar de Chesterfield bank past zelfs bijzonder goed in industriële interieurs. Het rauwe beton vormt een heel stoer contrast met het verfijnde leer. Super nice!

Chesterfield bank

9. Velour Chesterfield

Bruine leren Chesterfield banken zijn veruit het populairst, maar ook velour is een hele populaire stof, waarmee Chesterfield banken worden bekleed. De leren banken hebben meer een vintage uitstraling, terwijl de velour banken een klassiekere look hebben.

Chesterfield bank

10. Donkere interieurs

Hierboven hebben we laten zien dat een bruine leren Chesterfield bank heel goed tot z’n recht komt in lichte interieurs, maar juist ook in donkere interieurs staan leren Chesterfield banken bijzonder goed. Dit interieur met zwarte muren en zwarte vloerbedekking is daar een heel mooi bewijs van.

Chesterfield bank

11. RVS x bruine leren Chesterfield bank

Dit loft appartement uit Stockholm is super stoer ingericht met een rauwe lichtgrijze betonvloer en witte wanden. In de leefruimte, waar de keuken en de woonkamer zijn gecombineerd, vind je een RVS keuken en een prachtige bruine leren Chesterfield bank. Een hele bijzondere en mooie combinatie. Love it!

Chesterfield bank

12. Roodbruine Chesterfield bank in restaurant

In Restaurant Kook hebben de architecten van Noses Architects gekozen voor een roodbruine leren Chesterfield bank.

Chesterfield bank

13. Grijze velour Chesterfield bank

Hier nog een mooi voorbeeld van een velour Chesterfield bank. De grijze kleur staat prachtig bij de blauwe muren en het blauwe vloerkleed.

Chesterfield bank

14. Chesterfield op pootjes

Deze Chesterfield bank is voorzien van hele chique poten. De ronde kussens die op de bank zijn geplaatst zijn ook erg leuk!

Chesterfield bank

15. Twee Chesterfield banken tegenover elkaar

In deze stoere industriële woning hebben ze in de woonkamer twee Chesterfield banken tegen over elkaar geplaatst op een groot vloerkleed, met daartussen twee bijzettafels.

Chesterfield bank

1 Comment

  1. Welke site ken ik deze bank
    vinden

    15. Twee Chesterfield banken tegenover elkaar

    In deze stoere industriële woning hebben ze in de woonkamer twee Chesterfield banken tegen over elkaar geplaatst op een groot vloerkleed, met daartussen twee bijzettafels.

    Alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *