Banken

10x Houten bankjes


Sommige meubels of accessoires zijn altijd een goed idee. Houten bankjes bijvoorbeeld! Een houten bankje past altijd in je huis. Het maakt niet uit wat voor interieur stijl je hebt. Of je nou een landelijke stijl heb of een moderne stijl. Een houten bankje kan er altijd wel bij. Sterker nog, het is een super leuk item voor alle ruimtes in huis!

Houten bank

Houten bankje in de hal

Houten bankje

Je kan een houten bankje voor veel doeleinden gebruiken. Veel mensen gebruiken het bijvoorbeeld als alternatief voor eetstoelen aan tafel. Aan één kant van de tafel zet je eetstoelen, terwijl de andere kant een bank wordt gebruikt. Op die manier creëer je ook meer een huissfeer ipv. dat het op een kantoor lijkt met alleen maar dezelfde stoelen.

Een houten bankje is ook erg handig voor in de hal. Voor de kinderen om op te zitten of gewoon voor jezelf, zodat je makkelijker je schoenen aan kunt trekken.

Houten bankje in de badkamer

Houten bankje bed

Houten bankje in de hal

Houten bank aan tafel

Leuk houten bankje

Rustiek houten bankje

Wit houten bankje

Je kan ook een bankje zetten achter het bankstel. Niet om op te zitten, maar bijvoorbeeld om leuke accessoires op te plaatsen zoals vazen, kaarsen, tijdschriften of boeken. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden en ideeen. Waar gebruik jij een houten bankje voor?

Bron: Vulcanusvaassen.nl | Burobinnenhuis.nl | Homedit.com | Paulinaarcklin.net | Style-files.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Jannette 25 september 2016 at 21:59

    fantastische site, hier kun je zeker terecht voor een super interieur, heb al hele mooie dingen gezien.

  • Leave a Reply