Search and Hit Enter

IKEA Malm ladekasten

Ladekasten zijn misschien de meest praktische kasten die er bestaan. En één van de meest populaire ladekasten ter wereld, zijn de IKEA Malm kasten. Super eenvoudige en minimalistische ladekasten die verkrijgbaar zijn in verschillende formaten, kleuren en samenstellingen. En het leuke van de Malm ladekasten, is ze overal in de wereld gebruikt worden voor verschillenden doeleinden in verschillende kamers in huis. Wat dat betreft is het een echt IKEA icoon te noemen. Wij hebben de mooiste inspiratie voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

IKEA Malm ladekasten

IKEA Malm ladekasten handleiding

Malm is een slaapkamer serie van IKEA, bestaande uit bedden, bureau’s, ladeblokken en ladekasten. De Malm ladekasten zijn veruit het populairst uit deze praktische serie. De ladekasten zijn verkrijgbaar met 2 lades, 3 lades, 4 lades, 5 lades, en 6 lades en in de kleuren wit, bruin gelazuurd essenfineer, wit gelazuurd eikenfineer en zwartbruin. De goedkoopste variant is € 39.95 en de duurste variant is €119,00. Op Marktplaats zijn ook veel Malm ladekasten tweedehands aangeboden, die vaak een stuk goedkoper zijn. Het grote voordeel daarvan is dat je de ladekasten niet meer in elkaar hoeft te zetten, hoewel alle kasten vrij eenvoudig te monteren zijn met behulp van de bekende IKEA handleiding. Hieronder vind je de verschillende handleidingen:
IKEA malm ladekast 2 lades handleiding
IKEA malm ladekast 3 lades handleiding
IKEA malm ladekast 4 lades handleiding
IKEA malm ladekast 6 lades handleiding

IKEA Malm ladekasten

Inspiratie voorbeelden van IKEA Malm

De IKEA Malm serie is ontworpen als eenvoudige oplossingen voor een stijlvolle slaapkamer. Maar de IKEA Malm ladekasten kunnen eigenlijk overal in huis gebruikt worden. Het is dan ook super inspirerend om te zien hoe mensen op verschillende manieren deze ladekasten inzetten in huis. De kasten zijn super populair als ladekast voor in de slaapkamer of inloopkast, bijvoorbeeld voor het opbergen van onderbroeken, t-shirts, handdoeken, noem maar op. Om het beter te organiseren, heeft IKEA ook de handige SKUBB bakken. Ideaal voor het opbergen en organiseren van ondergoed en sokken.

IKEA Malm ladekasten wit

IKEA Malm ladekast in de slaapkamer

Het Zweedse woonwarenhuis heeft de Malm ladekasten ontworpen als oplossing in de slaapkamer. Hieronder zie vind je een aantal mooie voorbeelden van hoe de ladekasten in de slaapkamer gebruikt kunnen worden.

IKEA Malm ladekasten gecombineerd met een ronde spiegel

IKEA Malm ladekasten zwart

IKEA Malm ladekasten

IKEA Malm ladekast in de slaapkamer

IKEA Malm ladekast in de slaapkamer

IKEA MalmIKEA Malm ladekast in de slaapkamer ladekasten

IKEA Malm ladekast in de inloopkast

Naast de slaapkamer, zijn de IKEA malm ladekasten ook erg populair in de inloopkast. De ladekasten worden vaak gecombineerd met open planken en kledingroedes.

IKEA Malm ladekasten

IKEA Malm ladekasten

IKEA Malm ladekast als commode

De IKEA Malm ladekasten waren een tijdje geleden op een slechte manier in de publiciteit gekomen. Er waren namelijk meerdere kinderen overleden, doordat ze onder een Malm ladekast terecht waren gekomen. Dit kan dus gevaarlijk zijn voor kleine kinderen. Daarom is het belangrijk om de Malm ladekasten aan de muur vast te maken, zodat ze niet om kunnen vallen als kinderen er bijvoorbeeld aan gaan hangen. Als de ladekasten aan de muur vast gemaakt zijn, dan kunnen ze heel goed in de kinderkamer gebruikt worden. Voor het opbergen van kinderkleding, speelgoed of zelfs als commode.

IKEA Malm ladekast als commode

IKEA Malm ladekast als commode

IKEA Malm ladekast als commode

IKEA Malm ladekasten

IKEA Malm ladekasten

IKEA Malm ladekast als bureau

Je zou de IKEA Malm ladekasten zelfs als onderstel voor een bureau kunnen gebruiken. Plaats twee Malm ladekasten naast elkaar, met daarop een groot bureaublad. Zo gebruik je de Malm ladekasten als een soort ladeblok.

IKEA Malm ladekasten als bureau

IKEA Malm ladekast in de hal

De Malm ladekasten van IKEA zijn ook erg populair in de hal. Voor het opbergen van accessoires zoals hoeden, sjaals en petten, maar de ladekasten kunnen ook als schoenenkast gebruikt worden.

IKEA Malm ladekasten in de hal

ikea malm ladekast 3 lades hal

ikea malm ladekasten in hal

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *