Stoelen

5x Bruine leren fauteuils


Van de week hebben we het gehad over het inrichten van een leeshoek in huis. Naast mooie inspiratie voorbeelden, hebben we het ook specifiek gehad over dat een goede comfortabele stoel niet mag ontbreken in een leeshoek. Comfortabele stoelen heb je natuurlijk in heel veel verschillende soorten, maten, kleuren en materialen. De keuze is dus enorm. Vandaag willen we een soort stoel laten zien, die altijd een goed idee is, namelijk de bruine leren fauteuil. De bruine leren faueuil ziet er niet alleen altijd super stijlvol uit. Het is ook tijdloos en past vrijwel in elk interieur. We hebben tien mooie bruine leren fauteuils op een rijtje gezet. Ze zijn allemaal super mooi. We zijn benieuwd welke jij het mooist vind. Laat je het ons weten?

1. Dutchbone bar loungestoel
Dit is de stijlvolle Bar loungestoel van Dutchbone. Het heeft een stoere vintage look uit de jaren ’70. De comfortabele zitting met pu-foam vulling wordt ondersteund door een dikke zwarte poot. Vind je deze bruine leren stoel mooi? Hij is hier verkrijgbaar!

bruine-leren-fauteuil-dutchbone-bar-loungestoel

bruine-leren-fauteuil-dutchbone-bar-loungestoel

2. Bruine leren vlinderstoel
Als je het hebt over een comfortabele leren stoel voor een leeshoek, dan mag de bruine leren vlinderstoel natuurlijk niet ontbreken. Een echte prachtige stoel uit 1938, die uitgegroeid is tot een tijdloze designklassiekers. De Malagoon bruine leren vlinderstoel is hier verkrijgbaar!

Bruine leren vlinderstoel

Bruine leren vlinderstoel

3. Riverdale Lewis stoel
Dit is de bruine leren Riverdale Lewis stoel. Een super mooie stoel met een stoere minimalistische uitstraling. De comfortabele bruine leren zitting (100% rundleder) wordt ondersteund door een zwart metalen frame. Je hoeft niet bang dat de fauteuil verouderd, want hoe vaker je erop zit, hoe mooier het wordt! Hier verkrijgbaar!

Riverdale Lewis stoel

Riverdale Lewis stoel

4. Bruine leren Elvi fauteuil i-sofa
Dit is de Nederlandse Elvi fauteuil van i-sofa. Het hele elgante bruine leren fauteuil, die een beetje doet denken aan de iconische Egg chair. De fauteuil is bekleed met Oklahoma leer, bestaande uit 60% leer en 40% uit microvezel. De bruine leren Elvi fauteuil is hier verkrijgbaar.

Bruine leren Elvi fauteuil i-sofa

Bruine leren Bepurehome Rodeo fauteuil
Dit is de bruine leren fauteuil van Bepurehome uit de Rodeo serie. Een loveseat, een fauteuil, een loungestoel… hoe je het ook wilt noemen, het is een super stijlvolle en enorm comfortabele stoel. Vind je het ook zo mooi? De Bepurehome Rodeo fauteuil is hier verkrijgbaar!

Bruine leren Bepurehome Rodeo fauteuil

Bruine leren Bepurehome Rodeo fauteuil

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply