Woonaccessoires

Leuke plantenstandaard


We hebben hier een tijdje geleden de prachtige plantenstandaarden laten zien van Ivy Muse. Daar hebben we hele goede reacties op gehad, maar vooral ook heel veel vragen. Over waar ze te koop zijn en of er nog andere leuke plantenstandaarden zijn. Daarom willen we vandaag daar dus antwoord op geven. We zijn voor alle geïnteresseerden op zoek gegaan naar een aantal hele mooie plantenstandaarden. Welke vind jij het mooist?

leuke-plantenstandaard

Ferm Living plantenstandaard

Deze plantenstandaard is van het Scandinavische merk Ferm Living. Het kenmerkt zich met een minimalistisch ontwerp en is bovendien verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren, zoals zwart, wit en groen. Hier te koop.

Ferm Living plantenstandaard

Ferm Living plantenbak

Naast een plantenstandaard, heeft Ferm Living ook een plantenbak. Het leuke is dat je het op verschillende manieren gebruiken. Als een echte plantenbak, waar je direct aarde en planten in doet. Maar je kunt het ook als een plantenstandaard gebruiken, waarbij je plantenpotten in de grote rechthoekige bak plaatst. Ook de Ferm Living plantenbak is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren.Hier te koop.

ferm-living-plantenbak-zwart

Nordal plantenstandaard

Dit is de Nordal plantenstandaard. Een stoere plantenstandaard met een hoogte van 38cm en een diameter van 21cm. Het is eigenlijk een combinatie van een houten standaard en een plantenpot, die verkrijgbaar is in de kleuren goud en een soort betonlook. Hier te koop.

nordal-plantenstandaard

Menu Wire base plantenstandaard

De Wire Base metalen plantenstandaard van het merk Menu is ontworpen door ontwerpers Kasper Rønn en Jonas Bjerre-Poulsen. Ze werden geïnspireerd door een bezoek aan een Japanse tuin in Los Angelos. Ze gingen toen aan de slag aan de Wire serie, waaronder deze Wire Base plantenstandaard ook onderdeel van is. Het is verkrijgbaar in twee formaten en de kleuren zwart en wit. Nice! Hier verkrijgbaar.

Madam Stoltz plantenstandaard

Deze stoere zwarte plantenstandaard is van Madam Stoltz. Klein, mooi en functioneel. Hier verkrijgbaar.

madam-stoltz-plantenstandaard

Zit er geen leuke plantenstandaard voor jou tussen? Dan kan je ook op zoek gaan naar leuke bijzettafels, die je als plantenstandaard kan gebruiken. En je zou natuurlijk ook zelf een plantenstandaard kunnen maken. 🙂

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply