Woonaccessoires

Mooie plankdragers


Op zoek naar mooie plankdragers of houders of beugels?. Mooi, want wij hebben de mooiste plankdragers voor je gevonden. Bij de bekende bouwmarkten zoals Praxis, Gamma, Karwei of de Hornbach zijn hele eenvoudige plankdragers verkrijgbaar. Helemaal niets mis mee. Ze zijn goedkoop, ze doen hun werk, en ze kunnen er zelfs erg stijlvol uitzien in combinatie met de juiste planken.

Maar wij hebben hebben verder gekeken en zijn op zoek gegaan naar echte mooie plankdragers. Eenvoudige en minimalistische plankdragers, stoere industriële plankdragers, leren plankdragers, metalen plankdragers, houten plankdragers, noem maar op!

Mooie plankdragers goud

Wandplanken zijn altijd een goed idee

Wandplanken zijn altijd een goed idee in huis. Ze zijn niet alleen functioneel en praktisch, maar met de juiste combinatie van de planken en de spullen die erop geplaatst worden, zijn de wandplanken ook zéker een vorm van woondecoratie. Zwevende wandplanken hebben een strakke uitstraling, maar wandplanken die op plankdragers worden geplaatst zijn ook erg leuk. Althans, dan moeten het natuurlijk wel mooie plankdragers zijn.

1. Frama wandplanken + wandragers

Dit zijn de mooie wandplanken en bijbehorende wanddragers van het Deens merk Frama. De prachtige eikenhouten wandplanken kunnen gecombineerd worden met koperen en zwarte plankdragers. Ze zijn hier verkrijgbaar.

Mooie plankdragers

2. Bruine leren plankdragers van Lightly

De mooie berken multiplex wandplanken in combinatie met de bruine leren plankdragers van het Australische Lightly zijn hier verkrijgbaar.

leren-plankdragers

3. House doctor plankdragers

Deze minimalistische plankdragers zijn van het leuke merk House Doctor. Ze zijn hier verkrijgbaar in het zwart en goud.

metalen-plankdragers

gouden-plankdragers

4. Zwarte metalen plankdragers van House Doctor

Ook deze plankdragers zijn van plankdragers. Het ontwerp is heel eenvoudig, maar door de mat zwarte stalen afwerking, hebben ze een hele stoere industriële uitstraling. Ze zijn hier verkrijgbaar.

minimalistische-plankdragers

5. Zwarte klem wandragers

Deze stoere zwarte wandragers zijn helaas overal uitverkocht. 🙁

plankdragers-klem

6. Witte Duraline plankdragers

Deze eenvoudige witte Duraline plankdragers zijn gewoon verkrijgbaar bij Karwei. Ze zijn ook in het zwart verkrijgbaar.

witte-plankdragers

7. Zwarte metalen plankdragers van Ferm Living

Het Scandinavische merk Ferm Living heeft deze wandplanken set gemaakt., bestaande uit een mooie gerookte eikenhouten plank en stoere driehoekige zwarte plankdragers van metaal. Hier verkrijgbaar!

zwarte-stalen-plankdragers

8. Driehoekige leren plankdragers Bijlien.nl

Deze stoere driehoekgie leren plankdragers van Bijlien.nl zijn hier verkrijgbaar in heel veel verschillende kleurencombinaties.

plankdragers-mooi

9. Industriële Floyd plankdragers

Ben je op zoek naar echte stoere industriële plankdragers? Veel stoer dan deze Floyd plankdragers zul je ze niet vinden! Hier verkrijgbaar in verschillende kleuren.

leuke-plankdragers

10. Industriële Floyd plankdragers

Iedere plank tot 30 cm past in deze stoere zwarte leren plankdragers. Ze zijn hier ook verkrijgbaar in de kleuren grijs, cognac, taupe en bruin.

driehoekige-plankdragers

11. Geomtrische Maze Pythagoras plankdragers

Deze mooie geometrische plankdragers zijn niet alleen mooi, je kunt ze ook op verschillende manieren gebruiken! Ze zijn hier verkrijgbaar in verschillende kleuren.

geometrische-plankdragers

12. Houten plankdragers van Duraline

Deze leuke houten plankdragers van Duraline zijn ook hier verkrijgbaar bij Karwei!

houten-plankdragers

DIY Plankdragers maken

Mooie plankdragers genoeg dus die je kant en klaar in de winkel kunt kopen. We kunnen ons niet voorstellen dat er geen plankdragers voor jou tussen zitten. Ben je een echte crea bea, en vind je DIY projectjes leuk, dan zou je ook zelf DIY plankdragers kunnen maken. Mooie plankdragers van leren straps bijvoorbeeld of van stoere koperen buizen. Heel ingewikkeld hoeft dat niet te zijn. Vooral niet als je een beetje handig bent.

Deze super stoere DIY plankdragers kan je met met koperen buizen en houten stokken. Klik hier om de handleiding te bekijken van Vintage Revivel!

koperen-buis-plankdragers

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply