Slaapkamer

Bohemian Ibiza slaapkamer


De Bohemian Ibiza stijl is erg populair. Voor buitenruimtes als de tuin, dakterras en balkon, maar er zijn ook heel veel mensen die helemaal verliefd zijn op bohemian interieurs. Mensen die houden van serene kleuren, mooie natuurlijke materialen en vooral die relaxte zorgeloze sfeer. Voor al deze liefhebbers gaan we vandaag een kijkje nemen in een super mooi ingericht bohemian Ibiza slaapkamer.

Bohemian Ibiza slaapkamer

Bohemian Ibiza slaapkamer

Het is één van de slaapkamers van Naxian On the Beach, een luxe hotel gelegen aan het populairste strand in het Griske Naxos. Zowel de buitenruimtes met het zwembad, het exterieur als het interieur kenmerken zich met een chique bohemien Ibiza stijl.

Bohemian Ibiza slaapkamer

Gekalkte vloer en muren

De slaapkamer is voorzien van een mooi karakteristiek plafond met sfeervolle houten balken, die gecombineerd is met strakke licht beige gekalkte vloer en muren. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit verschillende bruintinten en hier en daar wat witte en zwarte accenten.

Bohemien stijl

Het bed is een van de blikvangers in de slaapkamer, bestaande uit een groot matras die geplaatst is op een frame van dikke bamboestammen. De twee grote gevlochten hanglampen die laag hangen passen perfect bij de bohemien sfeer. Hetzelfde geldt voor de leuke kussens, de beige bedsprei, de boomstam tafeltjes, de gevlochten manden op de vloer en aan de wanden.

Bohemian Ibiza slaapkamer

Bohemian Ibiza slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply