Slaapkamer

Mooie open Scandinavisch witte slaapkamer


Een open slaapkamer is voor sommige mensen niet ideaal. Vaak wordt de voorkeur gegeven aan aparte slaapkamers, die gescheiden zijn van de woonkamer en de keuken. Vooral voor mensen met kinderen is een open slaapkamer niet ideaal. Maar als je in je eentje woont of met z’n tweeen, dan hoeft een open slaapkamer niet eens zo’n slecht idee te zijn. Het maakt je appartement ruimtelijker, lichter en het geeft je appartement een stoere loft sfeer. En als het dan eruit ziet zoals onderstaande slaapkamer, dan zou dat helemaal geweldig zijn.

mooie-open-scandinavisch-witte-slaapkamer

Scandinavisch knus

Het gaat om de slaapkamer van een klein appartement van slechts 50m2. Door te kiezen voor een open slaapkamer, is het mogelijk om te profiteren van bovengenoemde voordelen. Het is ruimtelijk, het is licht en het ziet er prachtig uit. Dit heeft echter ook vooral te maken met de manier hoe het appartement en de open slaapkamer is ingericht. Scandinavisch witte vloeren en witte wanden zorgen voor een prachtige lichte basis. En met een aantal slimme keuzes en stijlvolle meubels en accessoires is de open slaapkamer super leuk en gezellig ingericht.

scandinavisch-wit-itnerieur

grote-kledingkast-slaapkamer

Slaapkamer meubels en styling

Het is een vrij brede slaapkamer. Hierdoor is het mogelijk om naast het grote bed ook een grote kledingkast te plaatsen. Hiernaast vind je hier ook nog een soort open inbouwkast, die hier als open boekenkast wordt gebruikt. De boeken zijn andersom geplaatst, met de witte bladzijdes aan de voorkant. Hierdoor ziet de boekenkast er een stuk rustiger en kalm uit, passend bij het Scandinavische karakter van het interieur.

boeken-andersom-sorteren

Het bed is in de andere hoek tegenover de kledingkast geplaatst en is knus opgemaakt met mooie bedlinnen, kussens en een sprei. Boven het bed hangt de mooie hanglamp van Ay Illuminate, wat altijd een goed idee is voor een Scandinavische slaapkamer. Dat geldt ook voor de witte stringkast aan de wand, hetVitra LTR tafeltje en de stijlvolle zwarte vlinderstoel.

Bron: Kristakeltanenblog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply