Slaapkamer ontwerpen

Moderne slaapkamer met inloopkast en werkplek


Het is altijd fijn om een ruime slaapkamer te hebben. Een ruime slaapkamer, waarbij je meer kan plaatsen dan alleen het bed. Het is immers altijd gewenst om ook een kledingkast, loungehoek of een werkplek in te richten in de slaapkamer. In de ene slaapkamer kunnen deze onderdelen beter gecombineerd worden dan de andere slaapkamer. De onderstaande slaapkamer is een heel mooi voorbeeld, van hoe dat op een hele mooie én praktische manier kan. Wat vinden jullie ervan? Let us know!

Moderne slaapkamer met inloopkast en werkplek

Moderne, luxe en comfortabele woning

Het ontwerp van deze slaapkamer is onderdeel van het River Stone Apartment project. Dit inspirerende project omvat het ontwerp en inrichting van een luxe penthouse appartement gelegen in Kiev. ZOOI Design, het interieur- en ontwerpbureau uit Australië, kreeg de opdracht om dit project te realiseren. De wens van de bewoners was om een moderne, luxe en comfortabele woning te creëren, met twee slaapkamers, een kinderkamer, twee badkamers, en een ruime living met open keuken en eethoek. Het resultaat is inspirerend mooi geworden. Hieronder kan je zien hoe de tweede slaapkamer is geworden.

Het interieurontwerp kenmerkt zich met strakke moderne lijnen, mooie maatwerk oplossingen, en het gebruik van mooie materialen zoals hout en staal. Deze kenmerken vind je ook terug in het ontwerp van deze slaapkamer.

Moderne slaapkamer met inloopkast en werkplek

Open inloopkast met grote witte kasten

Het is een hele ruime slaapkamer met een groot panorama raam, die voor een enorme hoeveelheid aan natuurlijk licht zorgt. Vanuit de hal kom je eerst binnen in de inloopkast. Een ruime open inloopkast met een verlaagd plafond en grote strakke witte inbouwkasten aan drie kanten. Je hebt hier dus super veel kastruimte, waar de bewoners natuurlijk erg blij mee zijn.

Hoofdbord muur

De sfeervolle houten vloer loopt van de inloopkast door tot in het slaapgedeelte van de slaapkamer. Deze houten vloer hebben ze gecombineerd met aan één kant een strak gestuukte witte muur, en aan de andere kant een muur die met strakke witte panelen is bekleed. Deze laatste is de hoofdbord muur, waar een mooie moderne op maat gemaakt houten hoofdbord tegenaan is gebouwd. En tegen dat hoofdbord vind je het mooie designbed met het stoere zwarte stalen frame. Rondom het bed vind je mooie objecten zoals de witte bijzettafel, de witte vloerlamp en het grote vloerkleed onder het bed. Alle meubels en accessoires hebben een hoog designgehalte, passend bij de mooie moderne slaapkamer. Maar je kunt ook kiezen voor een goedkoop vloerkleed, die al verkrijgbaar is vanaf €89,98.

Moderne slaapkamer met inloopkast en werkplek

Werkplek

De werkplek is tegen de strakke witte muur, tegenover het bed ingericht. Daar is een super mooi bureau gebouwd, die het verlengde vormt van de witte kast in de inloopkast. Het houten bureaublad met de ladekasten aan de onderkant, loopt over de gehele muur van de slaapkamer, tot aan het raamkozijn. Het hout vormt een mooie combinatie met de zwarte stalen poten. En boven het bureau is de TV strak aan de muur gemonteerd.

Houten radiatorombouw en vaste bank

Het grote panorama raam is natuurlijk super mooi. Het is nóg mooier geworden, door de op maat gemaakte houten radiatorombouw. Deze ombouw loopt helemaal tot aan het plafond, langs de raamkozijn. De radiatorombouw kan bovendien gebruikt worden als vaste bank, waar je heerlijk in het zonlicht kunt zitten.

Bron: Zooidesign.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply