Toilet

De mooiste kantoor toiletten!


De meeste mensen zijn al erg blij als ze in een mooi en inspirerend kantoor mogen werken. Creatief reclamebureau Radar uit Kaapstad heeft niet alleen een mooi kantoor, maar ook de toiletten zijn super stijlvol ingericht. De toiletten zijn zelfs mooier dan bij heel veel mensen thuis!

De mooiste kantoor toiletten!

Patroontegels

Het kantoor heeft in totaal twee toiletten. Beiden zijn anders ingericht, maar wel in dezelfde stijl. Strak afgewerkte witte wanden en voorzien van een terugkomend detail. Het ene toilet is namelijk voorzien van een prachtige vloer die betegeld is met zwart witte patroontegels. Voor het andere toilet hebben ze gekozen voor een strakke witte gietvloer. Daar komen de mooie patroontegels ook terug, maar dan aan de wand boven het fonteintje.

Styling en decoratie

Beide witte fonteintjes zijn gecombineerd met een chique gouden sifon, terwijl de stoere industriële kranen van koper zijn. Zowel bij toilet één als bij toilet twee hebben ze de wand bekleed met muurdecoratie. De ronde spiegels zijn mooi, maar daarnaast vind je bij het ene toilet allemaal verschillende borden aan de muur. In het andere toilet hebben ze de wand gedecoreerd met opgezette geweien. Super nice en inspirerend!

De mooiste kantoor toiletten!

De mooiste kantoor toiletten!

Bron: Mickyhoyle.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply