Toilet

Een gouden toiletpot en bijbehorend fonteintje


We hebben hier weleens een gouden toilet laten zien, die ontworpen is door dmvA architecten. De architecten hadden een toilet ontworpen voor een tweekamerappartement uit Brussel. Alles in het toilet was goud gespoten, behalve de toiletpot. De vloer, de muren, het plafond, en zelfs het bedieningspaneel en de lichtknop waren goud. Vandaag willen we een toilet laten zien, waarvan het toiletpot van goud is. En daar hoort ook een bijbehorend gouden fonteintje bij.

Een gouden toiletpot en bijbehorend fonteintje

Een gouden toiletpot en een gouden fonteintje zijn hier erg bijzonder, maar eigenlijk is de gehele ruimte erg mooi. Op de vloer vind je vintage vierkante tegeltjes, die gecombineerd zijn met strakke donkergrijs geschilderde muren.

Zwart staal

Het gouden fonteintje, bestaat uit een gouden waskom, ondersteun door een stoer zwart stalen onderstel. Het zwarte staal komt bovendien op meerdere plekken terug in het toilet. De zwarte stalen inbouwkraan bijvoorbeeld, en boven het gouden toilet vind je een hele stoere zwarte stalen wc-rol houder. Naast het toilet is een bijzettafeltje geplaatst met een mooie houten blad en zwarte stalen onderstel.

Zelfs het uitzicht is hier prachtig, die je krijgt door het schattig ronde raampje. Passend bij het ronde raampje, is een mooie ronde spiegel gemonteerd boven het fonteintje.

Een gouden toiletpot en bijbehorend fonteintje

Een gouden toiletpot en bijbehorend fonteintje

Bron: http://3ddd.ru

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply