Toilet

Groot toilet met urinoir!


We hebben hier al heel veel mooie toilet ontwerpen laten zien, maar het toilet die we vandaag willen laten zien is wel heel erg bijzonder. Niet alleen omdat het er mooi uitziet, maar ook vanwege de ruimte met een oppervlakte van maar liefst 4,4m2, én de voorzieningen waar dit toilet mee is ingericht. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Groot toilet met urinoir!

Een gemiddeld toilet is ongeveer 2m2, hooguit 3m2 groot. Je zou dit toilet van 4,4m2 dus wel enorm kunnen noemen. In een toilet heb je in principe ook niet heel veel ruimte nodig. Zolang het ruimte biedt voor een toiletpot, een fonteintje en opbergruimte voor de toiletrollen, dan is dat voldoende. Maar als je opeens een veel groter toilet hebt, dan moet je ook bedenken wat je met de ruimte doet. Voor dit toilet wisten ze in ieder geval wel raad met de ruimte.

Groot toilet met urinoir!

Groot toilet met urinoir!

Natuurstenen tegels

Op de vloer vind je grote moderne natuurstenen grijze tegels. Deze tegels lopen door op de muur waar de inbouwreservoir aan opgehangen is. Het hangtoilet is vanzelfsprekend, maar daarnaast vind je ook nog een urinoir. Ideaal voor de mannen die niet goed kunnen richten! 🙂

Natuurstenen wastafel met laden

In zo’n ruime toilet hoort natuurlijk ook een groot fonteintje. Een fonteintje van dit formaat is eigenlijk meer een wastafel. Passend bij de tegels, hebben ze een zwevende wastafel meubel met grote laden gecreëerd van grijs natuursteen. En ook het wandje bij de wastafel is in dezelfde lijn van de vloer- en wandtegels.

Ebbenhout

Aan de wand vind je verschillende ebben houten onderdelen. Boven het toilet en de urinoir vind je bijvoorbeeld twee inbouwwandkasten, waar kleine spullen in opgeborgen kunnen worden. En ook de grote spiegel boven de wastafel is van het luxe ebbenhout gemaakt.

Groot toilet met urinoir!

Groot toilet met urinoir!

Groot toilet met urinoir!

Bron: Heimwohl.de

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply