Toilet

Ruim toilet met houten vloer en betonlook tegels


Toiletten zijn de kleinste ruimtes van een woning. Althans, dat is vaak zo. Niet als het aan Andrei Popov ligt. De Oekraïense interieurontwerper en architect heeft onderstaand toilet ontworpen, als onderdeel van een appartement gelegen in Kiev. Het is een ruim appartement met twee verdiepingen, dus hij geen last van beperkte vierkante meters. Naast een ruime leefruimte met woonkamer en keuken, ruime slaapkamers en meerdere badkamers is het toilet zelfs groter dan gemiddeld geworden!

Ruim toilet met houten vloer en betonlook tegels

Hout en beton

De interieurontwerper en architect heeft een stoer interieurontwerp gemaakt, gekenmerkt door mooie stoere materialen. Beton en hout komen bijna in elke ruimt terug in het appartement. Voor de badkamer is er gekozen voor een moderne warme houten vloer, gecombineerd met muren die volledig tot het hoge plafond bekleed zijn met stoere donkergrijze betonlook tegels.

Badkamermeubel en wastafel

Uiteraard tref je hier een modern hangtoilet aan, maar de echte blikvanger van het toilet wordt gevormd door het fonteintje. Je kunt het eigenlijk geen fonteintje meer noemen. Het lijkt meer een badkamermeubel met wastafel. Een moderne zwevende granieten wastafel, die overloopt op een houten ladekast. Daarboven is een spiegel aan de muur opgehangen.

Ruim toilet met houten vloer en betonlook tegels

Als het toilet al zo ruim en luxe is, hoe zullen de de badkamers eruit zien. Die zie je hieronder!

Beide badkamers zijn ingericht als badkamers en suite voor de luxe slaapkamers. Zoals je kan zien zijn de twee badkamers totaal verschillend. Voor de ene badkamer zijn vooral tegels gebruikt, terwijl de andere badkamer voorzien is van heel veel hout. Ook de meubels en het sanitair zijn heel erg verschillend. We zijn erg benieuwd welke badkamer jou het meest aanspreekt!

Fotografie: Mihail Chekalov

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply