Toilet

Toilet met mozaïek tegels kunstwerk


Vandaag wil ik jullie een heel bijzondere toilet laten zien. Een toilet ontwerp gemaakt door de bekende Nederlandse Creatieve studio Marcel Wanders. Zij hebben in Amsterdam een woning ontworpen met een woonoppervlak van 102m2 en een tuin van 100m2. Een typische woning uit Amsterdam, die een super opvallende interieur inrichting heeft gekregen, gekenmerkt door een klassieke barok elegantie in een modern jasje. En het ontwerp van het toilet past daar helemaal bij.

Toilet met mozaïek tegels kunstwerk

Het is een vrij smal toilet, die helemaal betegeld is met een mozaïek tegels kunstwerk in verschillende oranje gele en rode tinten. Dit geeft het toilet een erg bijzonder effect, vooral in combinatie met de moderne hangtoilet en doorspoel knop.

Barok stijl

De ruimte van het toilet is niet heel groot, terwijl de gang waaraan het toilet zich bevindt, wel heel erg breed is. Er is daarom besloten om het fonteintje buiten op de gang te plaatsen. Sterker nog, er is een prachtige zwarte barok commode kast geplaatst, passend bij de schitterende zwarte Marcel Wanders design muur, waar een moderne ovalen witte waskom op is geplaatst. Aan de zwarte muur hangt ook een bijpassende zwarte barok spiegel.

Toilet met mozaïek tegels kunstwerk

Toilet met mozaïek tegels kunstwerk

Toilet met mozaïek tegels kunstwerk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply