Toilet

Underlayment toilet


Dit is het toilet van het Plywood House. De architecten van architectenbureau Simon Astridge hebben in Londen een ontwerp gemaakt voor een bestaande woning. Een typische Victoriaanse woning die zowel uitgebouwd als opnieuw ingericht moest worden met een nieuw ontwerp. Het project heeft de naam ‘Plywood Hosue’ gekregen, omdat door heel het huis plywood, oftewel underlayment planken zijn gebruikt. De gehele trap bijvoorbeeld, maar ook in de keuken, slaapkamer en dus ook het toilet!

Underlayment toilet

Fonteintje buiten het toilet

Het toilet is klein, maar omdat daar alleen het toilet ingericht is, is de aanwezige ruimte meer dan voldoende. Het fonteintje is ingericht net buiten het toilet. Sterker nog, het is een hele stoere ruimte geworden waar bakstenen met underlayment planken zijn gecombineerd en een grote spiegelwand. Er is een op maat gemaakte strakke wasmeubel geplaatst met gouden inbouwkraan uit de muur.

Het toilet zelf is super minimalistisch. Dit komt omdat zowel het plafond, de vloer als alle wanden bekleed zijn met underlayment planken. Alleen het hangtoilet is wit.

Underlayment toilet

Underlayment toilet

Underlayment toilet

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply