Search and Hit Enter

10x Woonwinkels in Amersfoort

We hebben al heel veel leuke woonwinkels in de randstad laten zien, maar ook in de rest van het land zijn hele leuke winkels te vinden waar je terecht kunt voor mooie meubels en decoratie accessoires. Laatst hadden we al een lijstje gemaakt met de leukste woonwinkels in Alkmaar. En Amersfoort is daar ook een mooi voorbeeld van. Het knusse Amersfoort heeft veel te bieden voor een leuk weekendje weg. Denk bijvoorbeeld het imposante kunsthal KAdE of het vernieuwde Mondriaanhuis, en in de gezellige winkelstraten vind je hele leuke winkels en restaurants. Wij hebben de leukste woonwinkels van Amersfoort voor je op een rijtje gezet!

Continue Reading

De mooiste Loods 5 meubels van eigen huismerk

loods 5 meubels eigen collectie

Loods 5 bestaat al sinds 1999. Ze waren begonnen als fabrieksoutlet in de oude Bruynzeel fabriek in Zaandam, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste woonwinkels van Nederland. Naast de vestiging in Zaandam, hebben ze ook vestigingen in Sliedrecht, Amersfoort, Maastricht en Duiven. Loods 5 staat natuurlijk bekend als de woonwinkel die units verhuurt aan verschillende deelnemers, maar tegenwoordig hebben ze ook een eigen huismerk. En niet zomaar één – in de eigen collectie van Loods 5 vind je super leuke en mooie meubels die helemaal bij de laatste woontrends passen. Wij hebben de mooiste Loods 5 meubels van eigen huismerk voor je op een rijtje gezet!

Continue Reading

10x Woonwinkels in Alkmaar

Als je het hebt over woonwinkels in Alkmaar, dan denken de meeste mensen aan woonboulevard Overstad. De populaire woonboulevard heeft een totale winkeloppervlak van meer dan 80.000m2 – met zowel bekende ketens als locale woonwinkels (zoals Woonlonline) en populaire bouwmarkten. Maar Alkmaar heeft veel meer te bieden dan alleen woonboulevard Woonstad. Super zonde dat zelfs de bewoners dit niet weten. Wij hebben daarom de leukste woonwinkels van Alkmaar op een rijtje gezet, die je absoluut niet mag missen als je op zoek bent naar leuke meubels en woonaccessoires voor jouw interieur!

Continue Reading

10x Woonwinkels in Den Haag

Met meer dan 500.000 inwoners is Den Haag de op drie na grootste stad van Nederland. Dat niet alleen, het is ook een hele leuke stad voor een citytrip. Naast fijne stranden, vind je er ook beroemde paleizen, Madurodam en heel veel leuke winkels. Ook op het gebied van interieur & design. Wij zijn op zoek gegaan naar de echte leuke woonwinkels in Den Haag die je absoluut niet mag missen tijdens je citytrip in deze mooie stad. Deze hebben we hieronder op een rijtje gezet!

Continue Reading

10x Woonwinkels in Utrecht

Utrecht is een super mooie stad met een geweldige oude binnenstad. Het is eenvoudig te bereiken met de trein, waar je uitstapt in het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne. Daar vanuit kan je doorlopen naar Leidsche Rijn Centrum en de verschillende kwartieren. Er komen steeds meer leuke restaurantjes en winkels bij. Helaas was één van onze favoriete woonwinkel in Utrecht – Strand West – failliet gegaan, maar de Domstad heeft nog veel meer te bieden o het gebied van interieur & design. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de echté leuke woonwinkels in Utrecht! Deze hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

Continue Reading

10x Woonwinkels in Rotterdam

Rotterdam is booming. The Wall Street Journal had in 2016 Rotterdam zelfs uitgeroepen tot coolste stad van Nederland, boven Amsterdam. Dit heeft vooral te maken met de schitterende architectuur van de havenstad, met hoogtepunten zoals de kubuswoningen, de Markthal, De Rotterdam en het nieuwe Centraal Station. Maar de stad krijgt ook steeds meer nieuwe leuke restaurants en winkels, die ervoor zorgen dat Rotterdam ook erg aantrekkelijk maken voor een citytrip. Wij waren vooral benieuwd naar wat Rotterdam te bieden heeft op het gebied van woonwinkels. En guess what? Rotterdam blijkt ook een hele leuke woonwinkel-stad te zijn! Naast de bekende woonketens die je bijvoorbeeld vindt in de drukbezochte Alexandrum woonmall, vind je er ook hele leuke kleinschalige woonwinkels. Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet, die je absoluut niet mag missen tijdens jouw bezoek aan Rotterdam!

Continue Reading

10x Woonwinkels in Amsterdam

Woonwinkels zijn er in overvloed in Nederland. Grote woonketens zoals IKEA, Woonexpress en Trendhopper, maar ook heel veel kleinere woonwinkels die iets minder bekend zijn. Hoewel er steeds meer online webshops erbij komen op het gebied van interieur & design, zijn er ook heel veel fysieke woonwinkels die absoluut een bezoekje waard zijn in Nederland. Natuurlijk zijn ze niet allemaal even leuk. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de leukste woonwinkels. En in Amsterdam heb je er heel veel. Wij hebben de tien leukste voor je op een rijtje gezet in Noord, Oost, Zuid en West, die je absoluut moet bezoeken als je aan het woonshoppen bent in regio Amsterdam. En als je een keer aan het winkelen bent tijdens je stedentrip in Amsterdam, dan is het ook leuk om langs deze winkels gaan.

Continue Reading