Search and Hit Enter

10x Woonwinkels in Den Haag

Met meer dan 500.000 inwoners is Den Haag de op drie na grootste stad van Nederland. Dat niet alleen, het is ook een hele leuke stad voor een citytrip. Naast fijne stranden, vind je er ook beroemde paleizen, Madurodam en heel veel leuke winkels. Ook op het gebied van interieur & design. Wij zijn op zoek gegaan naar de echte leuke woonwinkels in Den Haag die je absoluut niet mag missen tijdens je citytrip in deze mooie stad. Deze hebben we hieronder op een rijtje gezet!

1. The Fine Store

In deze lijst van woonwinkels in Den Haag beginnen we gelijk met naar ons idee dé leukste, namelijk The Fine Store. Deze woonwinkel ligt weliswaar buiten het centrum, maar als je van mooie meubels en accessoires houdt, dan is The Fine Store absoluut een bezoekje waard. Eigenaresse Eveline Maat selecteert zorgvuldig tijdloze en hoogwaardige interieur- en lifestyleproducten van over heel de wereld die gemaakt zijn van pure materialen. Ambachtelijke producten die niet alleen erg mooi zijn, maar ook duurzaam. Vind. je de stijl van The Fine Store mooi, maar je weet niet hoe je het moet toepassen in jouw interieur? Je kunt ook bij hen terecht voor interieuradvies!

woonwinkels den haag the fine store

https://www.instagram.com/p/B9vwcK9n5nm/

2. Edwin Pelser

Ben jij liefhebber van Nederlands of Scandinavisch design? Dan is Edwin Pelser waar je moet zijn, een super leuke woonwinkel die gevestigd is aan de Piet Heinstraat 123-125. Na jarenlang ervaring bij verschillende vormgevingsinstituten en ook in de gastvrijheidsindustrie, wilde Edwin zijn werkervaring combineren door zijn eigen woonwinkel te openen. Een winkel met meubels, verlichting en woonaccessoires van vooral (jonge) Nederlandse of Scandinavische ontwerpers en labels. Denk aan Muller van Severen, &Tradition, Arend Groosman, Muuto en Vij5.

woonwinkels den haag edwin pelser

https://www.instagram.com/p/BxzX8PcFPcu/

3. Lasas & Loekov

Lasas & Loekov is de woonwinkel van Saskia (Lasas) en Loek (Loekov). Zus en broer die in 2014 deze bijzondere woonwinkel midden in het centrum van Den Haag openden, op De Grote Marktstraat 16A. Zoals zij het zelf omschrijven, is Lasas & Loekov niet zomaar een interieurwinkel, maar eentje die uniek is in de de bijzondere combinatie van producten, styling, kunst en product- en interieurontwerp. En eigenlijk zijn wij het daar wel mee eens. Ze hebben helaas nog geen webshop waar je alles online kunt kopen, maar op hun website kan je een groot deel van de meubels en accessoires al wel zien.

woonwinkels den haag lasas loekov

https://www.instagram.com/p/B1qVuw7ori5/

4. Byron en Jones

Als je van exclusieve high-end interieurs houdt, dan is Byron en Jones jouw favoriete hotspot van Den Haag. Byron en Jones is niet zomaar een woonwinkel, het is een interieuradviesbureau, waar je terecht kunt voor het realiseren van een compleet interieur, of enkel een luxe bank, een mooie hanglamp of stijlvolle gordijnen. Allen afkomstig van merken van een hoogwaardig niveau. De mooie showroom van Byron en Jones vind je aan het prestigieuze Noordeinde in Den Haag.

woonwinkels den haag byron en jones

https://www.instagram.com/p/B3ZuZ4Kl-yJ/

5. Harry Eigenberg

Een andere bijzondere woonwinkel in Den Haag, wat eigenlijk geen woonwinkel is, is Harry Eigenberg. Harry ontdekte op jonge leeftijd dat hij talent had om ruimtes te transformeren, dankzij zijn fascinatie voor kunst, geschiedenis en filosofie. Hij verzamelde een kunstcollectie die hij in zijn projecten verwerkte, de uiteindelijk leidde tot zijn eigen galerie in Den Haag. Daar presenteert hij momenteel naast zijn eigen collectie ook werk van een aantal jonge kunstenaars presenteert.

woonwinkels den haag harry eigenberg

https://www.instagram.com/p/BaGwXbogxeG/

6. Stoop Furniture

Aan de Noordeinde vind je ook Stoop Furniture, hét adres voor unieke, smaakvolle antieke en Aziatische meubelen en accessoires. De woonwinkel is weliswaar gevestigd in Den Haag, maar de eigenaresse reist zelf heel de wereld af om op zoek te gaan naar mooie meubels en accessoires voor haar winkel. Denk bijvoorbeeld aan one of a kind antieke en handgemaakte Chinese kasten, koeienhuiden, Oosterse lampen en nog veel meer.

woonwinkels den haag stoop furniture

https://www.instagram.com/p/B4-xktdAU73/

7. Bolia

Je kunt Noordeinde de woonwinkelstraat noemen van Den Haag. Want ook het Deense Bolia is gevestigd in die straat, op nummer 85. Bij Bolia zijn innoverend Scandinavisch Design, creativiteit en kwaliteit de uitgangspunten voor alles wat ze doen. De focus ligt op duurzame meubels en accessoires waar je heel je leven lang plezier aan hebt. Banken, eettafels, kasten, stoelen, lampen, noem maar op. Bolia heeft het allemaal.

woonwinkels den haag bolia

https://www.instagram.com/p/B6aNtXGjUmo/

8. Filya Indoor Garden

In Den Haag vind je meerdere leuke adressen voor mooie planten en bloemen, maar Filya Indoor Garden vinden we het leukst. Filya is een moderne stadstuinwinkel gelegen in het centrum van Den haag, aan de Fluwelen Burgwal 1F. In 2015 was het begonnen door vijf vrienden, vandaar de naam Filya, wat ‘Vriendshap’ betekent in het Grieks. Toen was het nog een online conceptstore. Nu zijn ze hard op weg om dé stadstuinwinkel van Den Haag te worden. Elke week krijgen ze twee tot drie leveringen binnen met nieuwe planten en toebehoren. Kleine planten, grote planten, hangplanten… Je vindt het allemaal bij Filya Indoor Garden.

woonwinkels den haag filya

https://www.instagram.com/p/B46wJN_grFW/

9. Tonys Garage Sale

Tonys Garage Sale begon in Rotterdam, maar in 2018 waren ze verhuisd naar Den Haag. Het is geen doorsnee woonwinkel, bij Tonys Garage Sale kan je terecht voor Scandinavisch en Nederlands vintage designmeubels en accessoires. De eigenaren David en Floris koopt vintage designmeubels in en restaureert alles naar hoge kwaliteitsnormen zonder dat de authenticiteit van het oorspronkelijke ontwerp verloren gaat. De showroom van Tony’s Garage Sale is maar liefst maar liefst 450 m2 groot en staat vol met de mooiste vintage meubels.

woonwinkels rotterdam tonys garage sale

https://www.instagram.com/p/B-PtHEJDml4/

10. Kikubari

Heb jij iets met mindfulness? Dan moet je absoluut een bezoekje brengen aan de super leuke winkel Kikubari. Je vindt er een bewust en steeds veranderende samengestelde collectie van essentials, bloemen en objecten die de bedoeling hebben om mindfulness door te geven. Alle producten van Kikubari respecteren de natuur, dieren en de mensen. Kikubari is een winkel waar je hele leuke spullen voor je eigen huis kunt vinden, maar het is ook een winkel voor unieke leuke cadeau’s. Van een Japanse stoffer en blik tot leuke kaarshouders. Je vindt Kikubaru aan de Prins Hendrikstraat 30B.

woonwinkels den haag kikubaru

https://www.instagram.com/p/B5iVemXANk9/

Bekijk ook:
10x Woonwinkels in Rotterdam
10x Woonwinkels in Amsterdam

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *