Woonkamer ideeën

Nette mannen woonkamer

Dat is zeldzaam, een mannen woonkamer die ook nog eens erg netjes is. Maar deze woonkamer bewijst dat het echt kan! Je ziet eigenlijk al meteen dat het een mannen woonkamer is. Strak, modern en accessoires die een vrouw niet zo snel zal uitkiezen. Het is voorzien van een lichte houten vloer met erg brede planken. Deze brede planken zorgen ervoor dat de woonkamer ook breder lijkt. Dunne planken zorgen daarentegen weer ervoor dat een ruimte smaller lijkt. Een leuk weetje!

Nette mannen woonkamer

Woonkamer ideeën voor mannen

In deze woonkamer vind je veel leuke interieur ideeën die zowel functioneel als decoratief zijn. In veel woonkamers kiezen mensen ervoor om een bank tegen een muur te plaatsen. Hier hebben ze de grijze bank centraal in de woonkamer geplaatst. Hierdoor heb je zowel ruimte voor en achter de bank. Dit kan voor een prettige ruimtelijk effect zorgen.

Aan de wand zijn een vijftal houten vakken gehangen die opbergmogelijkheden bieden. Een leuk idee als alternatief van een boekenkast. Bovenop de vakken heeft de bewoner ervoor gekozen om verschillende kunstwerken te plaatsen in plaats van om deze aan de muur te hangen. Zo hoef je geen gaten in de muren te boren en het ziet er ook nog eens erg speels en bijzonder uit.

Achter de bank zie je een hele wand die gevuld is met brandhout. Of deze echt worden gebruikt of gewoon een decoratief doel hebben doet er eigenlijk niet toe. Wij vinden het mooi!

En wat wij ook leuk vinden is de manier waarop de fiets aan de wand is opgehangen. Hier bestaan verschillende mogelijkheden voor. De bekende ‘bike shelf’ is een hele mooie oplossing.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply