Woonkamer ideeën

Warme gezellige woonkamer van chalet

Deze mooie woonkamer is ontworpen door interieur ontwerpster Marina Wenger. Het is een woonkamer van een prachtige chalet in de Zwitserse Alpen. Eigenlijk is het een vakantiewoning van een familie die hier vooral in het weekend komen. Ook tijdens feestdagen komen ze hier met de hele familie gezellig bij elkaar. De chalet is dan ook ideaal voor dat soort gelegenheden. Kijk maar naar de woonkamer. Lekker groot en open, maar toch warm en gezellig. Je hebt bovendien een adembenemend wit uitzicht vanuit de woonkamer.

Warme gezellige woonkamer van chalet

Via versionm.com

Gezellige woonkamer inrichten

In de woonkamer draait het eigenlijk allemaal om het zitgedeelte. Er staan maar liefst twee grote zachte banken waar je heerlijk neer kan ploffen na een uitgebreide wandeling in de natuur. Daarnaast zijn er ook nog twee fauteuils aanwezig aan de raamkant.

De Zwitserse interieur ontwerpster heeft bij het ontwerp van de woonkamer de nadruk gelegd op antieke hout en een klein beetje beton. Maar eigenlijk is het gebruik van hout het meest opvallend. En eigenlijk is dat ook de beste keus voor een chalet in een koude winterse omgeving. Zelfs de keuken helemaal achterin is ook helemaal van hout. Dat zorgt voor warmte, maar ook heel veel gezelligheid. De heerlijke openhaard in de woonkamer ondersteunt de gezelligheid. Lijkt het je niet heerlijk om er gezellig met heel de familie kerst en oude & nieuw door te brengen?

Warme gezellige woonkamer van chalet

Warme gezellige woonkamer van chalet

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply