Search and Hit Enter

Deze luxe minimalistische badkamer moet je zien!

Laatst kwamen we per toeval op de website van interieurontwerp-bureau LOFT4C van Filip Deslee en Keith Baert. In hun portfolio vind je enorm veel prachtige en inspirerende projecten. Één van nieuwe projecten is het interieurontwerp van een prachtig appartement gelegen in het Spaanse Alicante. De interieurontwerpers hebben een luxe interieurontwerp gerealiseerd, die perfect past bij zowel het pand als de omgeving. Vandaag willen we jullie inspireren met de badkamer die zij hebben ontworpen voor het appartement.

Deze luxe minimalistische badkamer moet je zien!

In totaal heeft het appartement twee badkamers. Beide badkamers zijn badkamers ensuite, bijbehorend bij een slaapkamer. De stijl is vergelijkbaar, maar deze badkamer is de grootste van de twee.

Open badkamer ensuite

Hoewel er gekozen is voor een open badkamer zonder deur, is er wel een duidelijke scheiding tussen de slaapkamer en de badkamer. Dit is te danken aan het mooie bed met het grote hoofdbord, maar ook de inbouwkasten spelen een belangrijke rol.

Deze luxe minimalistische badkamer moet je zien!

Strakke minimalistische badkamer

Het is een ruime, langwerpige en lichte badkamer. Op de vloer is er gekozen voor een strakke lichte gietvloer, gecombineerd met strak gestuukte witte muren. Hierdoor heeft de badkamer een moderne, minimalistische uitstraling gekregen. Over de gehele lengte van de muur is een chique carrara witte marmeren meubel geplaatst. Een zwevende meubel, waar een bijbehorende brede wastafel en dubbele kranen ingebouwd zijn. Aan het einde van de badkamer vind je het bad, ingericht onder het raam.

Glazen wand tussen inloopdouche en toilet

Naast het bad, vind je aan de rechterkant een grote nis, waar de inloopdouche én het toilet te vinden zijn. Deze nis is voorzien van een grote op maat gemaakte glazen wand en bijbehorende glazen schuifdeur. En ook de inloopdouche en het toilet zijn middels een grote op maat gemaakte glazen wand van elkaar gescheiden.

Deze luxe minimalistische badkamer moet je zien!

Deze luxe minimalistische badkamer moet je zien!

Fotografie: P*ksel Fotografie Kris Dekeijser

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *