Design en interieur, Kasten

10x Inbouwkast inspiratie


Sommige dingen in huis moet je écht waarderen. Originele glas in lood bijvoorbeeld of mooie klassieke ensuite deuren. Deze elementen vallen vaak op tijdens de eerste bezichtiging van een woning en kunnen soms zelfs ervoor zorgen dat je de woning heel graag wilt hebben. Een van die dingen die ook erg mooi zijn, zijn inbouwkasten. Grote inbouwkasten die perfect in de muur zijn gebouwd en ook nog eens super praktisch zijn. Nice!

Inbouwkast inspiratie

Soort inbouwkast

Inbouwkasten zijn dus altijd welkom in alle vertrekken van een huis. Of dat nou in de keuken is, hal, toilet, badkamer, slaapkamer of woonkamer. En in elke kamer kan je het voor verschillende doeleinden gebruiken. Kledingkast, boekenkast, vitrinekast, werkplekkast, garderobekast, noem maar op. Wij hebben tien mooie inspiratie voorbeelden voor je gevonden van inbouwkasten waar je instant verliefd op wordt!

Inbouwkast op maat maken

Mocht je geen inbouwkast hebben, dan kan je er natuurlijk altijd één maken of laten maken. Soms is dat zelfs aan te raden. Met een inbouwkast op maat benut je namelijk de ruimte optimaal, zowel in de breedte als de hoogte. Dit zorgt er niet alleen voor dat je meer opbergruimte hebt, maar het ziet er ook gewoon veel mooier uit. Door de inbouwkast op maat te laten maken, kan je bovendien zelf helemaal beslissen hoe je de kast wilt inrichten. Met planken, vakken, ladekasten, deuren, noem maar op.

Omdat het op maat is, kost het natuurlijk wel iets meer, maar je krijgt er wel iets voor terug waar je gegarandeerd super blij mee zult zijn.

Inbouwkast inspiratie

Inbouwkast inspiratie

Inbouwkast inspiratie

Inbouwkast inspiratie

Inbouwkast inspiratie

Inbouwkast inspiratie

Inbouwkast inspiratie

Inbouwkast inspiratie

Inbouwkast inspiratie

Bron: Het-atelier.eu | Bnla.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply