Design en interieur, Kasten, Woonaccessoires

Sieraden opbergen


Er zijn veel overeenkomsten als het gaat om het inrichten van een huis tussen mannen en vrouwen. Zowel de man als vrouw hebben een bed nodig in de slaapkamer of een bank in de woonkamer. Een inloopkast is een droom voor elke vrouw, maar ook voor de man is een inloopkast een leuke wannahave. Maar er zijn ook wel verschillen in dingen waar vrouwen welk over na moeten denken en mannen niet. Het opbergen van de sieraden bijvoorbeeld!

Sieraden opbergen

Mannen hebben hooguit een aantal horloges, kettingen en misschien wat oorbellen. Maar dat is niets vergeleken met de sieradencollectie van menig vrouwen. Kettingen, horloges, oorbellen en armbanden hebben vrouwen in veelvoud. Op zich helemaal niets mis mee, maar het zou wel handig zijn om deze op een georganiseerde manier een plekje te geven in de inloopkast, badkamer of slaapkamer.

Afhankelijk van hoe groot de sieradencollectie is, zijn er verschillende ideeën om het op te bergen.

Sieraden doos

Een veelvoorkomende manier om sieraden op te bergen is middels een sieradendoos of meerdere dozen. Vooral als je niet overdreven veel sieraden hebt, is dit een praktische maar vooral ook stijlvolle manier. Je gaat natuurlijk geen lelijke doosjes nemen. Er zijn prachtige doosjes glazen doosjes verkrijgbaar. Volledig transparant of met een mooi gouden of bronzen randje.

Sieraden opbergen

Sieraden opbergen

Sieraden opbergen

Sieraden ophangen

Veel vrouwen vinden het fijn om hier sieraden op te hangen. Vooral als het gaat om lange kettingen. Sieraden ophangen is een praktische manier om de kettingen georganiseerd bij elkaar te hebben, zonder dat ze in elkaar vastzitten. Er zijn speciale ophangsystemen verkrijgbaar, maar het is ook leuk om zelf aan de slag te gaan om er een zelf te maken.

Sieraden opbergen

Sieraden opbergen

Sieradenkast

Mocht je een grote uitgebreide sieradencollectie hebben, dan zit er eigenlijk niets op dan een kast in te richten. Dit kan een losse kast zijn, maar het kan ook een onderdeel zijn van je inloopkast of kledingkast. De PAX kasten van IKEA hebben bijvoorbeeld speciale sieradenvakken.

Sieraden opbergen

Sieraden opbergen

Sieraden opbergen

Bron: Mojomade.blogspot.co.uk | blogg.skonahem.com | Mamaisonblanche.blogspot.com | Imkarenina.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply