Lampen

10x Zwarte wandlampen


Zwarte wandlampen

Verlichting is een super belangrijk onderdeel van een interieur. Niet alleen de basisverlichting, die ervoor zorgt dat je de ruimte goed kan gebruiken. Accentverlichting en sfeerverlichting bepalen voor een groot gedeelte hoe de sfeer in huis is. Zwarte accenten zijn één van de interieurtrends van het afgelopen jaar. En ook dit jaar lijkt deze trend door te te zetten, in de vorm zwarte stalen deuren, zwarte kozijnen, zwarte deurgrepen, zwarte lampen, noem maar op. Wij hebben daarom tien hele mooie zwarte wandlampen voor je op een rijtje gezet. Welke vind jij het mooist? Wandlampen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Onderstaande zwarte wandlampen hebben wij gevonden bij Lampen24. Hun online webshop is Europa’s grootste op het gebied van lampen en verlichting. In totaal hebben zij maar liefst meer dan 30.000 producten in hun assortiment, met meer dan 2500 verschillende wandlampen meer dan genoeg keus dus.

1. FLOS 265 wandlamp

We beginnen met één van onze wandlampen, namelijk de FLOS 265 wandlamp. Deze iconische lamp is ontworpen door één van de beroemdste ontwerpers van Italië, Paolo Rizzatto. Een prachtige minimalistische wandlamp met een lange arm en een klein lampenkapje, gemaakt van robuust staal. Naar de zwarte variant, is de FLOS 265 ook verkrijgbaar in het wit.

Zwarte wandlamp Flos 265

Leestip: FLOS 265 Wandlamp

2. Zwarte wandlamp-plank

Deze bijzondere zwarte wandlamp is van het merk MARKSLÖJD. Het is eigenlijk een zwarte metalen wandlamp, waar een lamp in verwerkt is. De wandlamp-plank ziet er niet alleen heel stoer uit, maar is ook voorzien van een handige USB poort. Ideaal als nachtkastje, zodat je daar je telefoon op kunt leggen en opladen.

Zwarte wandlamp-plank

3. Zwarte schaarlamp

Deze zwarte wandlamp is van het merk SPOT-LIGHT. Het is een zogenaamde schaarlamp, ook wel harmonicalamp genoemd, vanwege de arm die je in en uit kunt schuiven. Dit kan dus erg handig zijn als functionele lamp in de leeshoek of boven je bureau.

Zwarte schaarlamp

4. Zwarte industriële waterpijp wandlamp

Ben je op zoek naar een stoere zwarte industriële wandlamp? Dit is de stoere Josip wandlamp van het merk LINDBY. Het ontwerp lijkt op een ouderwetse waterpijp met een een rode draaiklep. De vintage gloeidraadlamp past er perfect bij.

Zwarte industriële waterpijp wandlamp

5. Louis Poulsen NJB wandlamp

Dit is de mooie Louis Poulsen NJB wandlamp, verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Deze moderne lamp is ontworpen door Nendo, vervaardigd met een eenvoudig mechanisch systeem zodat het kan worden gepositioneerd om optimale verlichtingsmogelijkheden te bieden. Noorse interieurstylist en content creator Karoline heeft de zwarte Louis Poulsen NJP wandlamp boven de bank opgehangen. Prachtig!

Louis Poulsen NJB wandlamp

Leestip: Wandlamp bij de bank

6. Kleine zwarte industriële wandlamp

De zwarte Pit wandlamp van het Duitse merk Fischer & Honsel, is een kleine industriel wandlamp. Ondanks dat het klein is, zijn zowel de scharnier en de lampenkap verstelbaar. Perfect dus als functionele lamp boven je werkplek.

kleine zwarte industriële wandlamp

7. Zwarte retro wandlamp

De zwarte Pria wandlamp van het merk Lindy kenmerkt zich met een chique retro uitstraling. Wat handig is, is dat de lampenkop eenvoudig kan worden gedraaid en gekanteld. En de schakelaar bevindt zich op een ronde wandhouder, wat een onderdeel is van het ontwerp. De gouden accenten maken de zwarte wandlamp super chic!

Zwarte retro wandlamp

8. Moderne zwarte wandlamp

Deze wandlamp kenmerkt zich met een heel bijzonder ontwerp. Het ontwerp doet een beetje denken aan een handvat in het openbaar vervoer, waar je je aan kunt vasthouden. In plaats van dat het naar beneden gericht is, is de wandlamp naar boven gericht. Het is echter draaibaar, waardoor je de wandlamp zowel als indirecte als directe verlichting kan gebruiken.

Moderne zwarte wandlamp

9. Minimalistische vierkante zwarte wandlamp

Heb je een strak, modern en minimalistisch interieur? Dan is de Rocco wandlamp van ARCCHIO de lamp die je zoekt. Het is een kleine kubusvormige wandlamp met een zwarte aluminium lampenkap, met zowel een opening aan de bovenkant als de onderkant. De muur waar de wandlamp aan gemonteerd is, wordt dus boven en benden verlichting.

Minimalistische vierkante zwarte wandlamp

10. Milan Perceval wandlamp

Dankzij de uitgebreide constructie kan de moderne wandlamp Perceval van het merk Milan worden aangepast aan individuele behoeften en ideeën. Het warm witte LED-licht zorgt voor een vriendelijke sfeer. Deze lamp heeft een output van 215 lumen en kan dankzij zijn arm flexibel worden gebruikt als leeslamp of werklamp.

Milan Perceval wandlamp zwart

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply