Kasten, Meubels

Tylko


We hebben hier eerder iPot laten zien, een modulair rekkensysteem waarmee je helemaal naar wens jouw rek samen kunt stellen. Vandaag willen we jullie kennis laten maken met Tylko, een modulair kastensysteem met een responsive design waar we super enthousiast over zijn. Op zoek naar een nieuwe boekenkast, TV meubel, schoenenkast, platenkast of gewoon een mooie kast die perfect in jouw kamer past? Maak kennis met Tylko!

Modoulair en responsive design

Modulaire kasten systemen zien we vaker. Ze kenmerken zich met losse elementen die je kunt gebruiken om jouw eigen unieke meubel te creëren. Wat maakt Tylko dan bijzonder en anders dan alle andere modulaire kastensystemen? Het antwoord is responsive design. Nee, geen responsive webdesign, maar het principe is wel hetzelfde. Het responsive karakter van Tylko zorgt er namelijk voor dat je de kast smaller en breder kunt schuiven, afhankelijk van de ruimte waar de kast wordt geplaatst. Dit betekent dat een Tylko kast op de centimeter in een ruimte past. Geweldig, toch?! Onderstaande video laat duidelijk zien wat we bedoelen.

Kwaliteit een duurzaam

Alle Tylko kasten zijn gemaakt van planken van super hoge kwaliteit. Dit is te danken aan de combinatie van Finse multiplex en gehard staal, waar een Tylko plank van gemaakt is. De Tylko meubels, die gemaakt zijn van slowwood uit uit Finse berkenbossen, hebben bovendien een super duurzame karakter.

Tylko kast monteren

Naast de kwaliteit en het responsive design, zijn we vooral ook erg enthousiast over de manier waarop de Tylko kasten in elkaar gezet worden. Door het unieke systeem, heb je namelijk geen enkel gereedschap nodig. Geen hamer, geen schroevendraaier, geen boormachine, niks! Het is klik, schuif en klaar. Wat dat betreft lijkt het een beetje op lego. Het is zelfs dus leuk om een Tylko kast te monteren! Is het eenvoudig om een Tylko kast te verhuizen naar je nieuwe woning? Zéker, demontage gaat net zo makkelijk.

Goede reviews

Alles bij elkaar, het mooie modulaire en repsonive dsign, de duurzaamheid en kwaliteit, en het gemak waarmee de kasten gemonteerd kunnen worden, maken Tylko super populair. En dankzij een goede service resulteert het ook in hele goede reviews. Er wordt zelfs enthousiast gereageerd op de verpakking. Zowel in binnen- en buitenland laten mensen goede review achter en tonen daarmee hoe blij ze zijn met hun nieuwe kast. Je ziet uiteraard ook wel slechte en negatieve reviews, maar Tylko reageert dan dan ook weer heel goed op.

Tylko kast bestellen, hoe werkt het?

Tylko heeft op dit moment nog geen fysieke winkels waar je de kasten kunt bekijken. De kasten zijn te bestellen via hun website. Kies eerst het soort kast (bijvoorbeeld boekenkast of TV meubel). Bepaal de dichtheid van de vakken, de breedte, de hoogte, de diepte en de kleur. Op basis van deze specificaties zie je realtime de prijs veranderen. Je betaalt overigens geen verzendkosten, ook niet naar Nederland. Houd wel rekening met ongeveer 6 weken levertijd.

Tylko app

Soms wil je eerst zien hoe een bepaalde meubelstuk in jouw huis staat. Daarom heeft Tylko een augmented reality App ontwikkeld, waarmee je kunt zien hoe een Tylko kast in jouw ruimte staat. Je kunt de App hier downloaden op je iPhone. Je bepaalt wat voor kast je wilt en met je vingers kan je het formaat van de kast aanpassen in zowel de breedte als de hoogte. Op die manier weet je exact hoe het eruit komt te zien in jouw kast, zonder dat je het nog daadwerkelijk in huis hebt. Handig!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Wilma van Breemen 28 december 2020 at 09:20

  Wij zijn druk aan het schuiven op de website van Tylko, zijn erg enthousiast over de kasten. Jammer dat ze niet te bekijken zijn. Op de foto’s zie je de kasten glad tegen de muur staan. Wij krijgen (nieuwbouwhuis) plinten tegen de muur. Weten jullie hoe daarmee omgegaan wordt?

  Wilma

 • Reply Vossepoel 19 januari 2022 at 16:31

  Beste medewerker,

  Ik heb interesse in een Tylko kast
  Kunt u mij hiermee verder helpen
  Ik hoor het graag 0031624359233

  Met vriendelijke groeten,
  Laurette Vossepoel

 • Leave a Reply