Banken

3x Tijdloze banken


Een huis inrichten kan heel veel geld kosten. Maar uiteindelijk is het allemaal meer dan waard, omdat het een investering is in een comfortabel leven. Er zijn meubels en accessoires die je om de zoveel tijd wilt wisselen, zoals een krukje, een tafeltje of een lamp. Daarnaast zijn er ook grotere investeringen, waar je een aantal jaren mee zoet bent. De bank is daar een heel mooi voorbeeld van. En omdat bankstellen meerdere jaren mee gaan, is het erg fijn, als het een tijdloos ontwerp heeft. Je wilt natuurlijk niet dat je na een jaar een gedateerde bank hebt. Vandaag willen we drie soorten banken met een tijdloos karakter laten zien. We zijn benieuwd welke jij het mooiste vindt!

1. Fluwelen bank

Fluweel is een stof die al heel lang voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Naast de mode, zie je fluweel vooral ook terugkomen in de wereld van interieur & design. Fluwelen kussens, fluwelen gordijnen, en ook fluwelen banken zijn daar hele mooie voorbeelden van. Het mooie materiaal geeft het interieur een chique en klassieke sfeer. Ondanks dat het een echte klassieke stof is, heeft het vooral ook een tijdloos karakter. Een fluwelen bank is altijd een goed idee!

2. Cognac leren bank

Een andere soort materiaal wat al heel oud is, is natuurlijk leer. En dat geldt vooral ook voor leren banken. Leren banken heb je in heel veel verschillende soorten en kleuren. Wat al heel lang bestaat, en wat je de laatste jaren steeds vaker voorbij ziet komen, is de cognac leren bank. Een prachtige vintage stijl bank, die bij alle interieurstijlen past. De Kuka cognac leren loungebank is daar een heel mooi voorbeeld van.

3. Loungebank

Over loungebanken gesproken… ook die zijn altijd een goed idee. Niets is fijner om na een hectische dag neer te ploffen op een zachte comfortabele loungebank. Zitten, liggen, een dutje doen, een hapje eten… het kan allemaal!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply