Kasten

De onmisbare kasten in jouw huis


Een huis is niet compleet zonder kasten. Dit kunnen kasten zijn waar je spulletjes in opbergt of juist een plek geeft om te showen. De verschillende typen kasten zorgen ervoor dat jij altijd een mooie decoratie in de kamer hebt staan, welke ook functioneel kan werken. In deze blog vertellen wij je de verschillende soorten kasten en wat je hiermee kunt. Ook kunnen de diverse stijlen een andere sfeer afgeven in een ruimte. Een populair design op dit moment is de industriële. Deze kenmerkt zich door gebruik te maken van hout in combinatie met gecoat metaal. Dit geeft een stoere, robuuste uitstraling met veel warmte.

industriele kast in slaapkamer

Verschillende industriële kasten voor in je woonkamer

Je woonkamer is de plek waar je meestal de meeste tijd doorbrengt. Hier wil je gezelligheid en sfeer creëren. Dit kun je doen met kasten. Een industriële kast kan bijvoorbeeld een warme en stoere uitstraling geven in je woning. Deze kan bestaan uit een boekenkast, een TV meubel, een dressoir of een ladekast.

industriele kast woonkamer

Spullen opbergen in een kast geeft jou de ruimte om je woonkamer netjes te houden. Hierbij kun jij kiezen uit verschillende soorten. Ga voor een open kast wanneer je jouw spulletjes wilt uitstallen. Dit is ook goed te doen met een mooie kast. Het is toch de eyecatcher in een kamer. Zorg dat je deze mooi inricht en je favoriete items vooraan staan.

Een nachtkastje geeft sfeer in de slaapkamer

Ook in de slaapkamer kun jij ervoor zorgen dat er extra opbergruimte is. Door een nachtkastje met industrieel design in deze ruimte toe te voegen geef je een extra sfeerimpressie in de ruimte en kun je spulletjes opbergen. Hierbij kun je denken aan je telefoonlader of een lampje.

industrieel nachtkastje

Door dit type kast toe te voegen in je ruimte kun jij veel troepjes kwijt. Deze zou je normaal in je slaapkamer laten slingeren, maar nu kun je deze kwijt in een nachtkastje. Je hebt gesloten varianten en open designs. Het is aan jezelf wat jouw voorkeur heeft wat betreft nachtkastje. Welke je ook kiest en welke stijl deze ook heeft, het zal altijd gezelligheid brengen in je kamer.

Een kastje voor jouw wijn

Ben jij een groot liefhebber van wijn? Dan heb je vast een aantal flesjes in huis liggen. Of eigenlijk liggen deze nog niet, maar staan ze vast in een kast te wachten om gedronken te worden. Het is natuurlijk zonde om deze achter een deurtje te plaatsen. Dan kun je kiezen voor een wijnkast! Deze displayt jouw mooiste wijnflessen.

industriele wijnkast

Er zijn varianten waarbij je ook mooie wijnglazen op kunt hangen. Op deze manier kun je direct een lekker wijntje inschenken voor jezelf en je gasten. Daarnaast zijn er ook modellen waarbij je nog wat spullen kwijt kan in lades. Zo zorg jij voor een opgeruimd huis, waarbij je nog wel je favoriete drankje kan showen.

De geschikte kast voor in jouw huis

Voor ieder huis is er een geschikte kast. Vind jij een wandkast mooier dan een ladekast? Dan kun jij hier uit veel verschillende modellen kiezen. Voor iedere smaak is er een geschikte kast. Zorg ervoor dat je huis er netjes en opgeruimd uitziet door gebruik te maken van verschillende type kasten.

Kies ook voor een stijl die goed bij jou interieur past. Verschillende industriële kasten staan bijvoorbeeld goed in combinatie met alle andere stijlen. Wat jouw wensen ook zijn, een kast kan deze voor je vervullen. Ga voor het displayen van jouw favoriete spullen of ruim ze netjes op. Wat je ook uitkiest, breng sfeer en warmte in een ruimte door een kast toe te voegen.

stoere industriële kasten

Bekijk ook:
12x Lockerkast
10x Industriële kast
10x Industriële kast

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply