Woonaccessoires

Spiegel op maat van Verno


Wil jij een spiegel op maat laten maken? Maak kennis met Verno, een moderne lijstenmakerij die het oude ambacht combineert met de nieuwste technologie. Kies jouw stijl spiegel, geef de gewenste maten op, en bedenk of je een mooie facetrand wilt. Afhankelijk van het gekozen model, bijvoorbeeld een klassieke spiegel, wordt jouw spiegel op maat binnen een bepaalde periode helemaal gratis bij jou thuisbezorgd!

gouden spiegel op maat verno

Spiegels zijn een absolute must-have in huis. In de badkamer is het natuurlijk vanzelfsprekend, maar ook in de hal en in het toilet mag een degelijke spiegel eigenlijk niet ontbreken. En heel veel mensen vinden het ook fijn om een mooie spiegel in de slaapkamer of inloopkast te hebben – een zogenaamde passpiegel waar je jouw hele outfit in kunt zien.

Spiegels zijn overal verkrijgbaar, zowel bij online webshops als in fysieke winkels. Er zijn zelfs zóveel verschillende soorten, stijlen, en kleuren spiegels verkrijgbaar, waardoor er bijna altijd een spiegel te vinden is die bij jou en jouw interieur past. De afmetingen van een spiegel speelt een belangrijke rol bij de keuze van je spiegel. Populaire standaard formaten zijn bijvoorbeeld 40×60 cm, 50×150 cm, 60×80 cm of 75×180 cm, afhankelijk van waar de spiegel geplaatst of opgehangen wordt. Tegenwoordig zijn ronde spiegels ook super populair. Echter in sommige gevallen heb je hele specifieke afmetingen nodig, bijvoorbeeld omdat je een spiegel zoekt voor een kleine badkamer met ongebruikelijke hoeken of omdat je rekening moet houden met iets anders aan de muur. Een spiegel op maat kan dan de perfecte oplossing zijn, waarbij je zelf de afmetingen kunt bepalen.

Over Verno

Je ziet ze weleens in winkelstraten, prachtige lijstenmakers die vol staan met super mooie ambachtelijke lijsten en spiegels die je het liefst allemaal in huis wilt halen. Verno is zo’n partij, maar dan in een modern jasje. Al ruim 30 jaar maken zij prachtige lijsten voor een goede prijs, goede kwaliteit en goede service. Zo komt het hout voor hun lijsten rechtstreeks uit herbebossings gebieden uit Brazilië. Direct na het droogproces wordt het naar hun lijstenfabriek gebracht. Op die manier hebben ze niet te maken met tussenschakels, en kunnen ze controle houden op de kwaliteit en prijzen.

spiegel op maat

Verno vindt dat iedereen zich moet omringen met dingen waar zij van houden. Minimalistische muren kunnen weliswaar mooi zijn, maar ze worden nog mooier als je ze decoreert met prachtige kunstwerken, persoonlijke foto’s van dierbaren, tekeningen van kinderen, noem maar op. Verno maakt dit mogelijk door het oude ambacht van de lijstenmaker te combineren met de nieuwste technieken. Naast hun prachtige lijsten en inlijstservice, kan je ook bij hen terecht voor een mooie spiegel op maat – online op hun webshop, maar ze bieden met hun fysieke winkel in Cruquius ook de mogelijkheid om de spiegels en lijsten in het echt te bewonderen.

In samenwerking met Verno mochten wij een mooie spiegel op maat laten maken, en konden we zien hoe eenvoudig het is om dat via hun website te doen. Hieronder vind je de stappen in het overzichtelijke bestelproces.

klassieke spiegel op maat

Stap 1 – Kies de stijl van je spiegel op maat

De eerste stap is natuurlijk het zoeken naar de stijl van de spiegel. Verno heeft een super groot aanbod aan heel veel verschillende soorten, stijlen en kleuren lijsten en spiegels. Zo hebben ze hele strakke moderne spiegels met bijvoorbeeld een mooie witte rand, stoere industriële spiegels met een subtiele zwarte rand of prachtige klassieke spiegels met gouden randen. Wij kozen voor deze laatste, een mooie klassieke spiegel met een gouden rand – omdat het niet alleen super mooi, maar ook tijdloos en universeel is. Een mooie klassieke barok spiegel past namelijk zowel in een klassiek interieur, een rustiek landelijk interieur als een modern interieur.

verno spiegels op maat stijl

Stap 2 – Geef de gewenste formaten op

Nadat je het gewenste model hebt gekozen voor je spiegel op maat, geef je op de productpagina de gewenste formaten door. Je kunt kiezen voor een standaard formaat, zoals 31×41 cm of 41×51 cm, maar je kunt dus ook voor een spiegel op maat kiezen, waarbij je zelf kunt invullen wat de gewenste breedte en lengte zijn.

spiegel op maat verno

Stap 3 – Geef aan of je een decoratieve facetrand wilt

Naast de gewenste formaten, kan je ook aangeven of je een zogenaamde facetrand wilt. Je weet wel, zo’n decoratief schuin geslepen rand van ongeveer 2,5 cm die om je spiegel heen zit. Vooral voor een klassieke spiegel kan een facetrand super mooi zijn. Laat het vinkje uit als je geen facetrand wilt, of zet het aan als je dat wel graag zou willen hebben. Voor een facetrand betaal je extra, dit verschilt per formaat. Wat erg fijn is, is dat je direct kunt zien wat de prijs wordt van je spiegel op maat, die verandert als je het formaat aanpast of als je wel of niet aanvinkt dat je een facetrand wilt.

spiegel op maat facerand

 

Stap 4 – Afwachten

En wat natuurlijk ook service is, is dat alle spiegels altijd gratis bij jou thuis worden afgeleverd. Als je het fijn vindt om de bestelling op te halen in de winkel, dan is dat ook een optie. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, is het afwachten tot de spiegel wordt geleverd. De levertijd is afhankelijk van het model. De bestellingen worden meestal via pakketdienst DPD verstuurd. Maar grote spiegels op maat worden persoonlijk door Verno zelf bezorgd, omdat deze namelijk kwetsbaar zijn. Je wordt altijd per e-mail op de hoogte gehouden wanneer de bestelling wordt bezorgd.

Stap 5 – Spiegel ophangen

Als de spiegel op maat van Verno is geleverd, dan is de laatste stap natuurlijk het ophangen van de spiegel en ervan genieten!

Bekijk ook:
15x Grote spiegel
Grote spiegelwand in de badkamer
12x Gouden spiegel
Spiegels en lijsten

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply