Search and Hit Enter

Bestel hier je ronde matrassen

Ronde matrassen zijn een relatief nieuw concept in de wereld van slaapcomfort, maar ze zijn snel populair geworden vanwege hun unieke en onderscheidende eigenschappen. Benieuwd? Bestel hier je ronde matrassen.

rond matras kopen

Comfortabele en ergonomische ondersteuning bij Het Matrasatelier

Ronde matrassen bieden uitstekende ondersteuning voor het hele lichaam, ongeacht de slaappositie. Dit is te danken aan hun unieke ronde vorm, die zich beter kan aanpassen aan de natuurlijke contouren van het lichaam dan conventionele rechthoekige matrassen. Het matras biedt een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht, waardoor de druk op de heupen, schouders en rug wordt verminderd. Dit betekent dat je geen drukpunten meer hebt waardoor je comfortabeler en dieper slaapt. Bovendien biedt de ergonomische ondersteuning van ronde matrassen een optimale slaaphouding die kan helpen om pijn in de nek en rug te verminderen.

Verbeterde slaapkwaliteit

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond en gelukkig leven, en ronde matrassen kunnen daarbij helpen. Omdat ze zich dus aanpassen aan de vorm van je lichaam worden je spieren minder belast. Dit betekent minder bewegingen tijdens het slapen en minder kans op wakker worden in de nacht. Bovendien helpt de ergonomische ondersteuning om de bloedcirculatie te verbeteren. Dit kan er weer voor zorgen dat je dieper gaat slapen. Hierdoor word je uitgerust en energiek wakker, ideaal dus!

rond matras matrasatelier

Unieke en stijlvolle uitstraling bij Het Matrasatelier

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor ronde matrassen is vanwege hun esthetische aantrekkingskracht. Deze matrassen zien er onderscheidend en stijlvol uit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen om te passen bij de inrichting van je slaapkamer. Een rond matras kan een echte blikvanger zijn en geeft de slaapkamer een moderne uitstraling. Bovendien bieden ronde matrassen meer ruimte om te bewegen dan traditionele rechthoekige matrassen wat handig kan zijn als je bijvoorbeeld kinderen of huisdieren hebt die ook in bed slapen.

Er zijn verschillende plekken waar je een rond matras kunt kopen. Een goede plek om te beginnen is online. Hier vind je een breed scala aan aanbieders en merken die gespecialiseerd zijn in ronde matrassen zoals Het Matrasatelier. Online is het vaak handig om de mogelijkheden te vergelijken op basis van eigenschappen zoals afmetingen, materialen, en prijs. Daarnaast kun je ook terecht bij een fysieke winkel zoals een beddenspeciaalzaak of een meubelwinkel. Hier kun je vaak de matrassen fysiek bekijken en uitproberen, wat vooral handig is als je nog niet bekend bent met het comfort van de ronde matrassen. Vergeet niet om de garantie- en het retourbeleid van de winkel te controleren voordat je iets koopt.

matrasatelier ronde matrassen

Hoe duur is een rond matras?

De prijs van een rond matras varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen, het merk, het materiaal en de kwaliteit. Over het algemeen liggen de prijzen van ronde matrassen hoger dan die van traditionele rechthoekige matrassen. Een klein rond matras kan beginnen bij ongeveer 200 euro. Een groter en hoogwaardig matras zal ongeveer rond de 1000 euro kosten. Het is belangrijk om te bedenken dat de prijs van een matras niet altijd de kwaliteit of duurzaamheid weerspiegelt. Het is daarom aan te raden om niet alleen te kijken naar de prijs maar ook naar andere factoren.

rond bed matras

Bekijk ook:
Hema matrassen!
De eve matras!
Luxe slaapkamer met rond bed

1 Comment

  1. beste,

    voor één van mijn projecten ben ik opzoek naar ronde matrassen ( dia 160cm x h5cm )
    kunt u mij hiervoor laten weten wat de prijs voor 1 matras is of voor 10 stuks?

    alvast bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *