Inrichting woonkamer

3d-ontwerpen van lichte Scandinavische woonkamer


Behance is een website met online portfolio’s in verschillende creatieve vakgebieden. In het interieur gedeelte vind je soms de mooiste interieurontwerpen van de meest getalenteerde interieurontwerpers en architecten. Zo kwamen we laatst de portfolio terecht van Oekraïense interieurontwerper Roman Lyakhovskii, die een 3d-ontwerp had gemaakt voor een Scandinavische woonkamer. De 3d-ontwerpen zijn zó realistisch gemaakt, waardoor ik dacht dat het echte foto’s waren!

3d-ontwerpen van lichte Scandinavische woonkamer

Grote ramen

De ontwerper heeft de 3d-ontwerpen van de woonkamer gemaakt voor een klein Scandinavisch appartement van slechts 40m2. De woonkamer is voorzien van prachtige grote industriële ramen, die de gehele ruimte voorziet van heerlijk natuurlijk zonlicht.

Terracotta potjes met leuke planten

Over de gehele breedte is een op maat gemaakte vensterbank kast gemaakt, ingericht met verschillende leuke spullen. Tijdschriften, boeken, houten kisten, noem maar op. En zowel op de kast en hangend aan het plafond boven de kast, vind je een set terracotta potjes met leuke groene planten.

Maar dit is niet het enige wat erg leuk is in deze woonkamer. Het zitgedeelte is gezellig ingericht met een tweepersoonsbank, vloerkleed, stoere salontafel en een aparte fauteuil. Daarboven is een mooie Ay Illuminate hanglamp opgehangen. Naast het zitgedeelte, achter de bank, vind je de eetkamer met de grote eettafel.

3d-ontwerpen van lichte Scandinavische woonkamer

3d-ontwerpen van lichte Scandinavische woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply