Inrichting woonkamer

Luxe woonkamer in Travertine dream House


Dit is de woonkamer van het Travertine Dream House, gelegen in Serangoon in Singapore. De eigenaar heeft Wallflower Architecture + Design de opdracht gegeven om een woonkamer te creëren met veel gebruik van groen, maximalisatie van functionele gebieden en een mooie afwerking. Aan de foto te zien is dit meer dan goed gelukt!

Luxe woonkamer

Luxe woonkamer

De woonkamer een vrij lange oppervlakte. Daar is goed op ingespeeld door het breed in te richten. Het is echter ook vrij smal, wat ervoor zorgt dat je niet te ver van de TV hoeft te zitten vanuit de bank. Voor de vloer van de woonkamer is er gekozen voor een mooie witte marmeren vloer. Deze is gecombineerd met een donker houten TV wand en een iets lichtere houten plafond. Allen zorgen ze voor een luxe uitstraling van de woonkamer.

Planten in woonkamer

De buitenwanden van de woonkamer zijn bijna allemaal van glas. Door buiten grote groene planten neer te zetten, is de wens van de eigenaar vervuld om meer groen in huis te halen. Hoewel dit natuurlijk niet in de woonkamer staat, heb je wel een mooi uitzicht daarop. Een nadeel is dat het een stukje natuurlijk zonlicht tegenhoudt.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply