Inrichting woonkamer

Smalle industriële woonkamer


Deze woonkamer is onderdeel van een klein appartementje gelegen in het centrum van New York. Architecten studio New Design Project heeft het van top tot teen gerenoveerd. Belangrijk was dat de originele bakstenen muren bewaard moesten worden. In de woonkamer zie je dat deze bakstenen grote invloed heeft op de industriële sfeer van het interieur.

Smalle industriële woonkamer

Het is een kleine, maar vooral ook erg smalle woonkamer. Daarom is de keuze voor een open keuken een uitstekend idee. Hierdoor lijkt de gehele ruimte een stuk groter. De twee grote ramen met zwarte stalen industriële kozijnen zijn wat dat betreft ook erg prettig, die in ieder geval de woonkamer voorziet van natuurlijk zonlicht.

bakstenen muur

bijzettael

De witte comfortabele bank is het belangrijkste meubelstuk. Alles is hieromheen ingericht. De industriële tafeltjes, de rek naast de bank, de zwart witte vloerkleed, de bijzettafel, de industriële hanglamp en het grote houten kunstwerk aan de muur boven de bank.

Er is niet genoeg plek voor een lekkere grote eettafel. In plaats daarvan is een bartafel gecreëerd bij de open keuken, waar je aan de stoere industriële krukken kunt zitten.

industrieel kastje

industriele tafeltjes

open keuken bartafel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply