Inrichting woonkamer

Smalle woonkamer


Deze smalle woonkamer is een ontwerp van Studio Verve Architects. Zij kregen de opdracht om een appartement te ontwerpen en in te richten, gelegen in het Historische Bow Quarters. Het appartement is dus gezegend met prachtige details zoals de hoge plafonds, bakstenen muren en mooie raampartijen.

Smalle woonkamer

In totaal heeft het 3-kamer appartement drie slaapkamers, waaronder dus deze woonkamer. De architecten moesten wel heel erg rekening houden met 1 aandachtspunt, en dat is dat de woonkamer erg smal is. De lengte is vrij lang, maar de breedte is hooguit 2,5 meter.

Smalle woonkamer

Door het erg simpel te houden, is de smalle woonkamer tóch erg goed ingericht. De TV hebben ze bijvoorbeeld verwerkt in de muur tegenover de loungebank. Het ontbreken van een TV meubel zorgt er al voor dat het een halve meter scheelt.

Houten muur

Deze muur bestaat overigens uit smalle houten balken, die de woonkamer niet alleen erg uniek maken, maar ze vormen ook een bijzonder contrast met de bakstenen muur en de nieuwe houten eiken vloer. Achter de houten balken muur bevindt zich een mooie trap, ook gemaakt van hetzelfde eikenhout als de vloer.

Smalle woonkamer

Smalle woonkamer

Wat ook erg bijzonder is, is dat er in de houten muur een verborgen deur is gemaakt, die leidt naar de slaapkamer.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply