Hal, Inrichting woonkamer

Woonkamer met open hal


De hal is de ruimte waar je terecht komt als je binnenkomt. Vaak is dit een smalle of kleine ruimte, die toegang biedt naar de keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Maar soms kan het ook een open ruimte zijn. Je komt dan als het ware vanuit de voordeur binnen in de woonkamer of keuken. Sommigen zien dit als een nadeel, maar het kan ook een voordeel zijn. Hieronder zie je hoe leuk en creatief ze ermee om zijn gegaan. Super inspirerend!

Woonkamer met open hal

Vanuit de voordeur kom je terecht in een lichte open ruimte waar je direct de woonkamer ziet. Aan de rechterkant vind je de toegang tot de keuken en de slaapkamer, en recht voor je is de badkamer ingericht. Ze hebben hier dus een open hal aan de woonkamer. Het nadeel van een open hal in de woonkamer kan zijn dat je geen aparte afgesloten ruimte hebt om je jassen op te hangen en je schoenen op te bergen. Het voordeel is dat de woonkamer een stuk groter en lichter lijkt.

Underlayment garderobekast en boekenkast

Ze hebben hier bovendien iets heel stoers en creatiefs bedacht om het nadeel te compenseren. Aan de binnenkant van de voordeur is namelijk een hele stoere op maat gemaakte inbouwkast gemaakt. Een open garderobekast van underlayment planken, bestaande uit open vakken, ladekasten en een kledingroede voor de jassen. Een geweldig inspirerend idee! Hetzelfde hebben ze bovendien ook gedaan bij de deur naar de badkamer. Geen garderobekast natuurlijk, maar een stoere open boekenkast van underlayment.

Underlayment meubels

Deze rode lijn van underlayment platen zie je zelfs terugkomen in de woonkamer. Ze hebben namelijk een lage op maat gemaakte multifunctionele kast laten bouwen van underlayment planken, die zowel als tv meubel als vaste bank wordt gebruikt voor de eettafel. Zelfs de stoere eettafel heeft een tafelblad van underlayment, gecombineerd met zwarte schragen als tafelpoten.

Woonkamer met open hal

Woonkamer met open hal

Woonkamer met open hal

Woonkamer met open hal

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply