Woonkamer

Kleurrijke witte woonkamer van Annouchka


We waren super aangenaam verrast toen we de mooie woonkamer zagen van Annouchka. Die moesten we hier laten zien om jullie te inspireren. Annouchka is een creatieve Franse blogger uit Parijs die op haar persoonlijke blog Annouchka.fr schrijft over haar leven. Haar ervaringen, haar stemmingen, haar werk, haar vakanties, noem maar op. En zo laat ze regelmatig foto’s zien van haar super leuk ingericht appartement. Wij zijn benieuwd of je haar woonkamer ook zo mooi vindt?!

Kleurrijke witte woonkamer van Annouchka

Scandinavisch vintage interieur

Annouchka heeft haar woonkamer op z’n Scandinavisch ingericht. DAt wil zeggen licht en vooral heel veel wit. De houten vloer heeft ze wit geschilderd, de muren heeft ze wit geschilderd en ook de houten balken aan het plafond heeft ze wit geschilderd. En tóch vind je ook heel veel kleur in haar interieur terug. In de vorm van super leuke decoratie accessoires zoals de blauwe vloerkleed bijvoorbeeld of de muurcollage bestaande uit leuke fotolijstjes, maar bijvoorbeeld ook haar boekencollectie.

De grote wand in de woonkamer is namelijk ingericht als open boekenkast. Deze loopt zowel over de gehele breedte als hoogte van de wand.

De meubels zijn te omschrijven als een mix van vintage en design. De salontafel en commode zijn typisch vintage, terwijl ze in de hoek ook een mooie Diamond Chair heeft staan van ontwerper Harry Bertoia/

Kleurrijke witte woonkamer van Annouchka

witte-kleurrijke-woonkamer-annoushka-3

Kleurrijke witte woonkamer van Annouchka

Kleurrijke witte woonkamer van Annouchka

Bron: Annouchka.fr

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply