Woonkamer ideeën

Woonkamer met betonstuc


Betonstuc of tadelakt zie je normaal gesproken veel gebruikt worden in badkamers en zo nu en dan in de keuken. Maar in deze woonkamer zijn zelfs alle muren bewerkt met betonstuc. Het is de woonkamer van een modern appartement uit Rio de Janeiro, die in 2014 door de ontwerpers van Studio RO+CA is ontworpen. Deze grijze muren, waar de nonchalante vegen zichtbaar zijn, zorgen hier voor een stoere industriële uitstraling.

Betonnen plafond

eethoek

Niet alleen de muren zijn bewerkt met het betonstuc. Ook het plafond, de steunbalken zijn ermee bewerkt. En over de gehele lengte van de woonkamer zijn dikke open planken gecreëerd, die ook voorzien zijn van het grijze betonstuc.

Grijze muren in de woonkamer

Open keuken

Felgekleurde meubels

Deze grijze stoere basis is ingericht met opvallende felgekleurde meubels en accessoires. De roze bank is de eyecatcher, maar ook de letterverlichting met ‘OK’ is een in het oog springend item.

Het is een langwerpige woonkamer die van een smaller gedeelte overloopt naar een breder gedeelte. In het smalle gedeelte is de eetkamer ingericht, terwijl het zitgedeelte in het groter gedeelte bevindt. En helemaal aan de andere kant vind je de open keuken.

Stoere woonkamer

Woonkamer met betonstuc

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply