Woonkamer ideeën

Woonkamer met een wow-factor!


Deze woonkamer is ontworpen en ingericht door de interieurarchitecten van Ki Design. De ontwerpers uit Oekraïne hebben in 2015 een modern appartement ontworpen uit 1917 met een totale woonoppervlak van maar liefst 212m2. De klant wilde een interieur creëren waar ze volledig tot rust kunnen komen. Aan de andere kant wilden ze geen saai interieur hebben, waar ze heel snel op uitgekeken zullen raken. Hun wens was dan ook om een wow-factor te hebben in huis. Die wow-factor zie je hieronder vooral terug in de bijzondere woonkamer.

Woonkamer met een wow-factor!

Woonkamer met een wow-factor!

Glijbaan in de woonkamer

De ruimte van deze woonkamer is sowieso geweldig met de fantastische authentieke raampartijen, de stoere wit geschilderde bakstenen muren, luxe houten wanden en sfeervolle houten vloer. Maar de ontwerpers hebben hier nog een aantal hele leuke elementen toegevoegd. De eerste wow-factor wordt gevormd door de grote glijbaan. Geen speelgoed glijbaan, maar een grote grijze glijbaan zoals je ze ook kent van zwembaden, die vanaf de eerste verdieping uitmondt in de woonkamer.

De tweede wow-factor bevindt zich eigenlijk in de keuken, die half gescheiden is van de woonkamer. Daar hebben ze namelijk een verticale plantenwand gerealiseerd, die van de vloer helemaal tot aan het hoge plafond loopt.

Zitplekken in de woonkamer

Er zijn bovendien heel veel zitplekken aanwezig in de woonkamer. Naast een grote loungebank centraal in de woonkamer, zijn er ook nog vaste houten banken gebouwd bij het raamvenster. Hiernaast is er ook nog een hangmat opgehangen naast de bank.

Woonkamer met een wow-factor!

Woonkamer met een wow-factor!

Fotografie: Sergiy Savchenko

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply