Woonkamer inrichten

Leuke styling voor een kleine woonkamer


Op Stadshem kwam ik deze super fijne woonkamer tegen. Daar stond een klein jaren ’40 appartement tegen met een woonoppervlak van slechts 25m2. Super klein dus. Daarom hebben ze er ook voor gekozen om er een open keuken in te richten. Hierdoor is een ‘grote’ open ruimte ontstaan, waar meer plek is voor leuke meubels en accessoires.

Houten planken met plankdragers

Grijze woonkamer

De gehele oude vloer is volledig opgeschuurd en lichtgrijs geschilderd, net als alle muren in de woonkamer. De styling is zó perfect, uitgevoerd door Zweedse interieurstylist Joanna Bagge. Zij heeft de leukste meubels uitgekozen die perfect passen bij zo’n kleine ruimte. De houten bank in het zitgedeelte bijvoorbeeld. Zowel op de bank als onder de bank zijn sierkussens geplaatst in verschillende tinten grijs.

Houten tafeltje

Kleine open keuken

Kleine woonkamer

Leuke styling voor een kleine woonkamer

open planken keuken

sierkussens bank

Witte Scandinavische dressoir

Ook de dressoir kast is ook om van te houden! Wit, eenvoudig en voorzien van super leuke houten pootjes. Naast de bank zijn twee rustieke houten planken opgehangen via stalen plankdragers. Op de plank vind je kleine leuke spullen en onder de planken zijn stapels tijdschriften verzameld. Zo eenvoud, maar zo leuk!

Bron: Stadshem.se | Fotografie: Jonas Berg | Styling: Joanna Bagge

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply