Hal inrichten

Halkast

Het is weer hal inspiratie dag! Vandaag wil ik het hebben over de halkast. De halkast is misschien wel het belangrijkste onderdeel of meubel in de hal. Bijna in elke hal staat wel een halkast. Simpelweg omdat het een logische en vooral praktische plek is.

Halkast

Halkast

Waarom een halkast?

De reden waarom mensen een halkast hebben staan in de hal is heel simpel. Wat doe je als eerst als je thuis komt? Juist, je jas ophangen. Sommige mensen hebben natuurlijk een garderobe zou je zeggen. Maar tegenwoordig wordt de halkast juist gecombineerd met de garderobe. Zo kan je naast het ophangen van je jas ook andere spullen opbergen.

Schoenenkast in hal

Een kast die je vaak in de hal ziet, is de schoenenkast. De meeste mensen doen namelijk ook hun schoenen uit als ze thuis zijn. Dat is wel zo hygiënisch. Ik moet er niet aan denken dat om al het vuil die van buiten komen, mee te nemen me schone huis. Daarom is een schoenenkast in de hal wel zo belangrijk. Vooral als je een grote schoenencollectie hebt!

Open halkast

Je hebt zowel open als dichte halkasten. Bij een open dichtkast ziet het er netter en opgeruimder uit. Maar sommige mensen vinden het niet erg dat de jassen en schoenen zichtbaar zijn in de hal. Dan zou je een open halkast kunnen nemen. Een open halkast heeft namelijk ook z’n charmes.

Halkast

Halkast

Halkast

Halkast

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Elandina Brito 30 oktober 2016 at 16:10

  Goedemiddag,
  Ik heb een vraag, waar kan ik die kast kopen met de bruine badjas.

  Ik hoor het graag van u

 • Reply Diana 1 augustus 2017 at 20:58

  Hallo, waar is die kast te koop waar dat bruine vest aanhangt?

 • Leave a Reply