Interieur kleur

Grijs interieur

Naast wit en zwart, is grijs de meest populaire interieur kleur. Het is de kleur die precies tussen wit en grijs zit. Een neutrale kleur die makkelijk te combineren is met andere kleuren. Veelal wordt grijs in een interieur gebruikt als een bijkleur, zoals een grijze bank, 1 grijze muur, grijze kussens of andere woonaccessoires, maar zelden is grijs de hoofdkleur in een interieur. Velen vinden grijs namelijk saai, maar je zult versteld staan wat het met je interieur kan doen als je grijs als hoofdkleur neemt.

Grijs interieur

Verschillende tinten grijs in interieur

Met grijs kan je verschillende sferen creëren in je interieur. Welke sfeer het is hangt onder andere af van de gebruikte tint grijs. Een lichte tint grijs kan voor een hele andere sfeer zorgen dan een donkere tint grijs. Het is natuurlijk ook heel goed mogelijk om juist verschillende tinten grijs met elkaar te combineren. Dit versterkt nuanceverschillen in vormen in de ruimte en geeft ook diepte. Hoewel je het heel goed met andere kleuren kan combineren, is de grijs ook heel goed te gebruiken als enige kleur in je interieur. Zonder dat het saai of te kil wordt.

Warm grijs

Je zou misschien denken dat grijs een kleur is, die je interieur kil maakt. Mensen die een warm interieur willen kiezen vaak door deze gedachte voor kleuren als beige, gebroken wit en bruin. Maar grijs kan juist alle kleuren aannemen, wat ervoor zorgt dat een ruimte koeler of juist warmer wordt. Deze warmte en gezelligheid is natuurlijk ook heel goed te bereiken met de juiste materialen.

Grijze interieur ideeën

Om je een idee te geven wat grijs echt kan doen in je interieur, hebben we verschillende foto’s en voorbeelden voor je verzameld waar grijs een hoofdrol speelt in het interieur. Hierin zitten voorbeelden ideeën tussen van totaal verschillende stijlen. Van hele kille industriële tot warme gezellige interieurs.

Grijs interieur

Grijs interieur

Grijs interieur

Grijs interieur

Grijs interieur

Grijs interieur

Grijs interieur

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply