Keuken ontwerpen

Woonkeuken

Met een kleine keuken is dat wat lastiger, maar als je een grote keuken hebt, dan is het super leuk om er een woonkeuken van te maken. Zoals het woord ‘woonkeuken’ al zegt, is het een keuken waarin je als het ware woont. Een ruimte waar jij, vaak met de rest van het gezin, veel tijd in doorbrengt. Heerlijk met z’n allen ontbijten, bij elkaar zitten om gezellig te praten, lekker kunt dineren, de kinderen hun huiswerk kunnen maken, terwijl jij het eten aan het bereiden bent, noem maar op. Een woonkeuken is dan ook vaak het meest fijne ruimte in huis.

Woonkeuken

Woonkeuken

Woonkeuken inrichten

Een woonkeuken inrichten is net iets anders dan het inrichten van een normalen keuken. Het is immers veel groter, waardoor er ook meer in past. Niet alleen is er plek voor meer keukenkasten, misschien een vrijstaande koelkast, losse vitrinekast, maar een van de belangrijkste onderdelen in een woonkeuken is natuurlijk de eettafel. Bij voorkeur zelfs een hele grote lange eettafel, die minimaal plaats biedt voor zes personen. Aan deze eettafel kan er gegeten worden, en zoals gezegd bijvoorbeeld ook huiswerk aan gemaakt worden. Lekker een krantje lezen bij het ontbijt hoort daar natuurlijk ook bij.

Woonkeuken ideeën

Natuurlijk heb ik voor jullie een aantal prachtige woonkeukens gevonden waarin de leukste ideeën te vinden zijn. Heb jij ook leuke woonkeuken ideeën die jij met de rest van Nederland wilt delen? Stuur ze dan op via ons contactformulier. Of laat hieronder een reactie achter met jouw ideeën. Alvast bedankt!

Woonkeuken

Woonkeuken

Woonkeuken

Woonkeuken

Woonkeuken

Woonkeuken

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply