Inrichting woonkamer

Compacte woonkamer inrichting

Deze mooie compacte woonkamer is ontworpen en ingericht door Oekraïense architect Olga Akulova. Zij heeft het interieur verzorgd van een typisch appartement in het centrum van Kiev, waar dit de woonkamer van is. In totaal heeft het appartement een woonoppervlak van ongeveer 80m2. Niet super groot, maar zeker ook niet klein. Dat geldt eigenlijk ook een beetje voor deze woonkamer. Het is niet super klein, maar als je kijkt naar de beschikbare ruimte, is er heel veel te vinden in deze compacte woonkamer.

Compacte woonkamer inrichting

Compacte woonkamer inrichting

De woonkamer bevindt zich op de begane grond, samen met de open keuken. Het is een hele lange ruimte, en de architect heeft ervoor gezorgd dat de woonkamer echt een zichtbaar gescheiden ruimte is, hoewel er geen echte muren zijn gebruikt.

Inrichting met mooie details

De woonkamer inrichting is voorzien van een mooie eiken houten vloer, die zelfs een beetje doorloopt met de muur. Deze muur van hout loopt ongeveer tot een meter, en daarboven zijn twee grote kunstwerken opgehangen. Tegen de houten muur staat een grote en diepe grijze bank met ook kussens in grijstinten.

Precies boven dit gedeelte zijn aan het plafond drie moderne spotjes te vinden, die de bank en de schilderijen in de spotlight zetten.

TV meubel van witte tegels

Aan de andere muur van de woonkamer vind je de bijzondere tv meubel. Een op maat gemaakt TV meubel betegeld met super kleine vierkante tegeltjes, die je normaal gesproken alleen in de badkamer of keuken ziet. Hierbij hoort ook de boekenkast die helemaal tot aan het plafond loopt. Deze TV meubel met witte tegels geeft de woonkamer een bijzondere sfeer.

Compacte woonkamer inrichting

Compacte woonkamer inrichting

Compacte woonkamer inrichting

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply