Inrichting woonkamer

Licht woonkamer ontwerp van Katarzyna Kraszewska

Deze woonkamer is een ontwerp van Katarzyna Kraszewska. Een bedrijf uit Polen die gespecialiseerd is in Architectuur, interieur ontwerp en industrieel design. En deze woonkamer is onderdeel geweest van een renovatie van een appartement gelegen in de hoofdstad Warschau. In totaal heeft het appartement een woonoppervlakte van ongeveer 135m2, waarvan de grootste gedeelte ingenomen wordt door de woonkamer met de daarbijhorende open keuken. Bekijk de mooie foto’s en vertel ons wat jij van het resultaat vindt.

Licht woonkamer ontwerp van Katarzyna Kraszewska

L-vormige woonkamer met open keuken

Samen met de open keuken kan je zeggen dat het hier gaat om een L-vormige woonkamer, waarbij de brede woonkamer de korte kant vormt van de L. Hier is dan ook het gezellige zitgedeelte ingericht met een heerlijke grote loungebank. Zowel de kant waar de bank tegenaan staat als de raamkant is een vaste lage kast gecreëerd. Niet alleen in de kast worden er spullen opgeborgen, maar ook op de kast zijn bijvoorbeeld boeken en zelfs grote schilderijen op geplaatst. Heel mooi.

Woonkamer met lichte kleuren

Voor de gehele woonkamer is er gekozen voor lichte kleuren. Wit, beige en bruin komen terug in de mooie stijlvolle houten vloer, moderne meubels en de gezellige woonacessoires.

Licht woonkamer ontwerp van Katarzyna Kraszewska

Licht woonkamer ontwerp van Katarzyna Kraszewska

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply