Search and Hit Enter

Beste deurbel met camera van 2021

Ben je op zoek naar een nieuwe slimme deurbel met camera die volledig voldoet aan jouw wensen en eisen? Zoek niet verder, want wij hebben de beste deurbel met camera van 2021 voor je op een rijtje gezet. Kijk snel verder!

beste slimme deurbel

Het afgelopen jaar was een heel gek jaar door het coronavirus, waarbij we met z’n allen vooral heel veel tijd thuis hebben doorgebracht. Doordat mensen niet heel veel kansen kregen om buiten te winkelen en uit eten te gaan, besloten we steeds meer online te bestellen. Elke dag komt er wel een postbezorger langs met een pakketje, of het is de maaltijd bezorger van Deliveroo of Thuisbezorgd.

En omdat er steeds meer wordt aangebeld, vooral ook in de avond, is het wel zo fijn om van tevoren te weten wie er voor de deur staat, zonder dat je eerst de deur open hoeft te doen. Daarnaast hebben de beste videodeurbellen ook de functie dat je de bezorger te woord kunt staan zonder dat je er thuis voor hoeft te zijn, omdat het gekoppeld kan worden aan je telefoon. Op die manier kan je bijvoorbeeld aangeven dat je eraan komt of dat het pakketje bij de buren afgeleverd kan worden.

Daarom hebben we kunnen zien dat de verkoop van de slimme deurbel met camera enorm is gestegen. Zo’n slimme deurbel heeft bovendien veel meer voordelen. Zo zou je het ook kunnen gebruiken als een soort beveiligingscamera met eventuele nachtvisie. Uit een digitale deurbel pilot in 2019 is gebleken dat videodeurbellen straten veiliger maken. In de Almeerse Stedenwijk wijk, waar relatief veel woninginbraken via de voordeur plaatsvonden, werden in 2018 96 slimme deurbellen met camera geïnstalleerd. In de straten met deze deurbellen werden voor bijna de helft minder inbraken gepleegd.

Voordelen van een slimme deurbel met camera

Hieronder hebben we alle voordelen van een slimme deurbel met camera opgesomd:

  • Altijd kunnen zien wie er voor de deur staat, ook als je zelf niet thuis bent;
  • Kunnen praten met diegene die voor de deur staat, ook als je zelf niet thuis bent;
  • Creëert een veilig gevoel;
  • Je kunt het gebruiken als een beveiligingscamera, die inbrekers kunnen afschrikken.

Top 5 beste video deurbel 2021

Ben jij ook iemand die veel online bestelt, regelmatig eten laten bezorgen, en veiligheid belangrijk vindt? Dan is een digitale deurbel een echte aanrader. Wij hebben de beste video deurbel voor je op een rijtje gezet.

Prijs Opslag Opslag kosten Resolutie Notificaties Connectiviteit Integratie
1. Ring video deurbel € 179 Cloud va. €3 p/m 1080×1920 Push Wifi Amazon Alexa, IFTTT
2. Google Nest Hello video deurbel € 240 Cloud va. €5 p/m 1080×1920 Push Wifi, bluetooth Amazon Alexa, IFTTT, Nest
3. Eufy video deurbel € 120 Lokaal nvt 1920×2560 Push Wifi Amazon Alexa, IFTTT
4. Arlo video deurbel € 200 Cloud va. €2,79 p/m 1536×1536 Call, Push Wifi Google Assistant, IFTTT, Amazon Alexa
5. Netatmo Smart video deurbel € 265 Lokaal nvt 1080×1920 Push Wifi Apple HomeKit, Homey

1. Ring video deurbel 3

Één van de meest bekende slimme deurbel met camera is afkomstig van Ring. Het nieuwste model, de Ring Video Deurbel 3, ziet er niet zo heel anders uit dan het vorige model, maar is op een aantal punten wel verbeterd. De belangrijkste hiervan is betere wifi, met dual-band-connectiviteit waar het origineel alleen kon worden aangesloten op legacy 2,4 GHz-netwerken. Dat betekent dat de verbinding met de deurbel mogelijk betrouwbaarder kan zijn.

Andere verbeterpunten zijn onder meer flexibelere bewegingsdetectie, waardoor gebruikers een nieuwe bewegingszone kunnen kiezen, wat betekent dat de camera je niet zal waarschuwen als mensen gewoon langs je voordeur lopen. Bovendien is er een handige extra functie genaamd pre-roll. Met deze nieuwe functie kan de camera beelden vastleggen vier seconden voordat beweging wordt gedetecteerd. Let wel op dat deze functie extra kosten met zich meebrengt.

beste deurbel met camera ring 3

2. Google Nest Hello video deurbel

Met uitstekende (optionele) gezichtsherkenning, eersteklas videokwaliteit, snelle responstijden en een hele reeks andere functies, is de Google Nest Hello Videodeurbel een van de beste slimme deurbel die verkrijgbaar is. Hoewel het relatief duur is (€240), krijg je met de Nest Hello een aantal hele slimme functies. Zo kan het je een waarschuwing sturen wanneer je pakket klaar hebt liggen en als iemand dat pakket komt ophalen. Het kan het verschil zien tussen de DHL-chauffeur en de hond van de buren. Je kunt de Nest Hello Videodeurbel ook op je slimme luidsprekers koppelen, en aan jou doorgeven als je beste vriend buiten staat te wachten, dankzij een database met gezichtsherkenning die je beheert in de Nest-app. En je hebt ook de mogelijkheid om vooraf opgenomen berichten in te spreken en die te gebruiken in verschillende situaties.

beste deurbel met camera google nest hello

3. Eufy video deurbel 2K

We zijn ook super enthousiast over de nieuwe slimme deurbel met camera van Eufy, een deurbel die werkt op batterijen, waardoor je het heel eenvoudig zelf kunt installeren. Hoewel je het ook kan aansluiten op het elektriciteitsnet, kiezen veel mensen ervoor om gewoon gebruik te maken van de batterij, waarmee je makkelijk zes maanden mee vooruit kan. De beeldkwaliteit is uitstekend met een resolutie van 2.560 x 1.920 en de meldingen die bijna onmiddellijk op je telefoon binnenkomen. Hoewel het geen gezichtsherkenning functie heeft, kan je wel bewegingszones instellen en alleen meldingen verzenden wanneer mensen worden gedetecteerd. Een heel groot voordeel van de Eufy Video Doorbell 2K is dat het gratis kan worden gebruikt zonder verplicht doorlopend abonnement. Alle video’s die je opneemt die het opneemt worden opgeslagen op de 16 GB geïntegreerde opslag van de Eufy Homebase. Dit wordt rechtstreeks op je wifi-router aangesloten en fungeert ook als een interne gong – iets waarvoor andere merken extra rekenen.

beste deurbel met camera eufy

4. Arlo video deurbel

Een andere uitstekende optie is de Arlo video deurbel. Hoewel het met een prijs van €200 relatief duur is, biedt het een hogere resolutie en slimmere functies. Een groot voordeel is bijvoorbeeld de mogelijkheid om je telefoon automatisch te bellen, via video of audio, in plaats van dat je alleen via een app op de hoogte gesteld kan worden. Net als bij een normaal telefoongesprek of videocall, kan je diegene die voor je deur staat direct te woord staan. Kan je even niet opnemen? Dan kan je het over laten gaan naar je voicemail. De goede videokwaliteit valt ook op van de Arlo video deurbel zowel overdag als in nacht, evenals de audiokwaliteit. Daarnaast heeft het ook een slimme bewegingsdetectie, waardoor deze slimme deurbel je kan vertellen of het mensen, dieren of voertuigen zijn. Het heeft echter geen gezichtsherkenning, en het heeft ook geen batterijvoeding, waardoor je het moet aansluiten op je elektriciteitsnet.

beste deurbel met camera arlo

5. Netatmo Smart video deurbel

Met een prijskaartje van €265 is de Netatmo Smart video deurbel één van de duurste slimme deurbellen met camera op de markt, maar de Netatmo wordt geleverd met een aantal slimme functies, die het erg interessant maken. Vanuit een designperspectief is het sowieso een heel mooi ding, afgewerkt in grijs en zwart en geborsteld aluminium. Het legt video vast met een scherpe resolutie van 1080p in HDR. Het is ook één van de weinige slimme deurbellen op de markt die Apple HomeKit ondersteunt, wat een aantal voordelen met zich meebrengt. Dit betekent dat bijvoorbeeld je de HomeKit-app kunt gebruiken in plaats van de Netatmo-app om op afstand de deur te beantwoorden of de videostream te bekijken. Op dezelfde manier kan je HomePod-luidsprekers gebruiken als extra deurbel en de camerastream op je Apple TV bekijken. Video’s worden opgeslagen op een interne microSD-kaart op, en van daaruit kunnen ze worden gedownload naar je telefoon of automatisch worden geüpload naar een Dropbox-account of een ftp-server. In tegenstelling tot andere makers van videodeurbellen zijn er geen abonnementskosten voor cloudopslag, wat helpt om de hoge aankoopprijs te compenseren.

beste deurbel met camera netatmo

Bekijk ook:
10x Deurbel met camera
SkyBell video deurbel
Beveiligingscamera kopen voor binnen in huis? 5x Tips!

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *