Trap

10x Underlayment trap


Laatst hadden we de super stoere maatwerk underlayment trapkast laten zien, die La Fabrika Studio had ontworpen voor de kinderkamer van een woning in Brussel. Underlayment is een stoer materiaal, die vroeger voornamelijk als bouwmateriaal werd gebruikt. Maar tegenwoordig is het ook helemaal hot binnen in een interieur. Er worden super stoere meubels gemaakt van underlayment zoals banken, tafels en kasten. Er worden dus ook complete trappen van underlayment gemaakt. We zijn op zoek gegaan naar nóg meer mooie voorbeelden van underlayment trappen. Welke trap vind jij het mooist?
Underlayment trap

Underlayment trap

Alle tien de trappen zijn van underlayment planken gemaakt, maar ze zien er allemaal anders uit. Zoals je kunt zien wordt het vaak gecombineerd met strakke witte muren, maar er zit ook een trap bij, waarbij zelfs de muren met underlayment planken zijn bekleed. De combinatie van een underlayment trap en een betonlook vloer is ook erg populair, maar er zit ook een trap bij waarbij de underlayment vloer overloopt op de trap. Je kunt het dus zo extreem maken als je zelf wilt.

Je moet ook een keuze maken voor de trapleuning. Maak je een trapleuning van hetzelfde underlayment? Of kies je voor een ander soort materiaal, zoals staal? Je kunt het natuurlijk ook combieren, door één kant een trapleuning van underlayment te maken en aan de andere kant een stalen trapleuning.

Underlayment trap

Underlayment trap

Underlayment trap

Underlayment trap

Underlayment trap

Underlayment trap

Underlayment trap

Underlayment trap

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply