Inrichting woonkamer

Bohemian woonkamer


Vandaag wil ik een hele vrolijke bohemian woonkamer aan jullie laten zien. Een woonkamer met veel leuke kleuren en opvallende elementen. De architecten en ontwerpers van Incorporated Architecture & Design, een ontwerpstudio uit New York, heeft in Londen dit moderne appartement ontworpen in 2010. Een loft appartement met een open karakter en een vrolijk interieur. Hieronder zien jullie het resultaat van de woonkamer dus.

Bohemian woonkamer

De woonkamer bevindt zich naast de gezellig ingerichte bibliotheek en speelkamer. Beide zijn open ruimtes die niet afgesloten zijn met een deur of iets dergelijks. De woonkamer kan wel afgesloten worden met een stoere zwarte schuifdeur.

FelblauweOpen keuken

Wat ik erg mooi vind, is de verbinding met de open keuken. In zowel de keuken als de woonkamer tref je dezelfde houten vloer aan, maar er is wel een duidelijke grens zichtbaar, die bepaald wordt door de kasten van de keuken.

FelblauweKleurrijke elementen bank

In zitgedeelte staat een vrolijke kleurrijke elementen bank van Roche Bobois. Een super mooie bank, opgebouwd uit verschillende loss kleurrijke elementen, die de woonkamer een echte bohemian sfeer geeft.

Felblauwe op maat gemaakte wandmeubel

De echte eyecatcher van de woonkamer, wordt echter gevormd door de grote wandmeubel. Een op maat gemaakte felblauwe wandmeubel die over de gehele breedte van de woonkamer loopt. Deze wandmeubel is een tv-meubel en boekenkast in één. Maar naast boeken wordt het vooral ook gebruikt om de ingelijste kleurrijke kunstwerken tentoon te stellen. Bij de wandmeubel is zelfs de piano in dezelfde kleur blauw mee gespoten.

Bohemian woonkamer

Bohemian woonkamer

Bohemian woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply